Elevii Clubului de limba rusa si ai Centrului de Excelenta Vaslui, premiati de Institutul de Stat al Limbii Ruse "A. S. Puskin"

Miercuri, 24 Iunie 2020, ora 08:29
54 citiri
* Clubul de limba rusa de la Vaslui si grupa de limba rusa a Centrului Judetean de Excelenta Vaslui au participat, pe 6 iunie 2020, la Concursul "Educatie in limba rusa" organizat de Institutul de Stat al Limbii Ruse "A. S. Puskin" (Moscova, Federatia Rusa). In acest an, concursul a avut ca tema "Ce-mi tii ascuns in al tau nume?".
Competitia s-a adresat celor care studiaza limba rusa ca limba straina. Concursul international s-a desfasurat la Moscova, la Institutul de Stat al Limbii Ruse "A. S. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.