Premiere in administratia publica vasluiana: Bugetul municipiului, adoptat in unanimitate, cel al judetului, adoptat fara... discutii!

Marti, 25 Februarie 2020, ora 08:29
55 citiri
* Multumiti de felul in care a fost structurat bugetul municipiului Vaslui si ca amendamentele propuse de ei au fost luate in considerare, consilierii liberali au aprobat, cu entuziasm aproape, bugetul municipiului Vaslui pentru anul 2020. Colegii lor de la judet s-au abtinut, in totalitate, de la votarea proiectului de buget, ca singura forma de protest impotriva a ceea ce ei au numit "politica discretionara de conducere a judetului" practicata de PSD. In schimb, a fost pentru prima data cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.