VIDEO: Politistii nu s-au lasat pana nu le-au gasit pe fete. Soferul, 21 de ani, a avut cel mai mult de suferit: i-au luat si permisul, l-au lasat si fara certificat

   

Doua adolescente de 15 ani au fost filmate iesite pe gemurile masinii care circula cu viteza in curbe, in Vaslui. Politia le-a amendat pe amandoua, iar soferul a fost sanctionat exemplar.
Soferul care conducea masina are 21 de ani.

Amenda record pentru conducatorul auto.

Politistii vasluieni au efectuat cercetari, dupa ce in spatiul public a aparut o inregistrare video in care se vede cum doua tinere au iesit pe geamurile unui autoturism in timp ce acesta se afla in mers. Filmarea a fost postata pe o retea de socializare, iar reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui s-au autosesizat.

Cele doua protagoniste implicate in incidentul petrecut pe strada care leaga municipiul Vaslui de suburbia Gura Bustei sunt doua minore de doar 15 ani. Una dintre fete este din municipiul Vaslui, iar cealalta din localitatea Stefan cel Mare. Impotriva celor doua fete, politistii au luat masura sanctionarii cu amenda in cuantum de 217 lei fiecare.

De amenda nu a scapat nici tanarul care a condus autoturismul pe o distanta de mai bine de un kilometru cu cele doua fete catarate pe portiere. Potrivit reprezentantilor IPJ Vaslui, conducatorul auto este un tanar de 21 de ani, din municipiul Vaslui.

"Fata de conducatorul auto s-a luat masura sanctionarii contraventionale cu amenda in cuantum de 3.915 lei si masura complementara a retinerii permisului de conducere pentru 90 de zile. De asemenea, s-a retinut si certicatul de inmatriculare al autoturismului." au declarat reprezentantii IPJ Vaslui.
Vineri, 10 Iulie 2020, ora 11:23
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
In prezenta oficialilor Ministerului Transporturilor si CNAIR, au fost demarate lucrarile la Varianta de Ocolire a Barladului!
* Dupa mai bine de 30 de ani de cand barladenii asteapta o ruta ocolitoare pentru redirectionarea ...
Covid-19 a decapitat conducerea Politiei vasluiene!
* Petru Maximiuc, adjunctul sefului IPJ Vaslui, si-a inaintat raportul de pensionare pentru a evita ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor