Vladimir Socor: "Si la alegerile prezidentiale Plahotniuc va sta in umbra si va juca o gama foarte larga de carti; Si-a pregatit candidati proprii minori care vor fura din voturile celor majori"

Sursa: Vremea Noua
Duminica, 09 Octombrie 2016, ora 12:35
97 citiri
Oligarhul Vladimir Plahotniuc a pregatit mai multe scenarii pentru alegerile prezidentiale din acesta toamna. El a pus in joc mai multi candidati care sa fure voturi de la candidatii antioligarhice. Declaratiile au fost facute de catre analistul politic de la Fundatia Jamestown, Vladimir Socor, in cadrul unui interviu pentru ziare.com.

"In alegerile actuale Plahotniuc poate juca o gama foarte larga de carti. El are cativa candidati proprii minori care extrag voturi de la candidatii majori. In ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.