Tudor Polak isi prezinta raportul de activitate la Ministerul Muncii: "Am invatat mult, am conturat masuri necesare si aplicate nevoilor romanilor"

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 08:19
63 citiri
Romania a traversat, in acest an, una dintre cele mai critice perioade din istorie, perioada care a adus provocari dificile atat Guvernului si intregului sistem administrativ, cat si fiecarui roman in parte. Contextul epidemiologic in care Romania se afla de cateva luni a determinat o mobilizare de exceptie a institutiilor statului, perioada in care am invatat mult si am conturat masuri necesare si aplicate nevoilor romanilor. Contrar greutatilor cu care ne-am confruntat, am muncit eficient, cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.