Riscul de a trăi alături de Putin. Din sudul Poloniei până în Norvegia, impactul războiului din Ucraina se simte profund, iar oamenii ajută cu ce pot

12 Septembrie 2023 - Riscul de a trăi alături de Putin. Din sudul Poloniei până în Norvegia, impactul războiului din Ucraina se simte profund, iar oamenii ajută cu ce pot

Mulți oameni care trăiesc în țările UE și NATO, din vecinătatea Rusiei, merg pentru a ajuta Ucraina- un reportaj BBC despre cum o fac.

Vecini

O femeie de 38 de ani din Constanţa, moartă de două săptămâni în casă: Senzorul de la ţeava de gaze a pornit din cauza mirosului

06 Septembrie 2023 - O femeie de 38 de ani din Constanţa, moartă de două săptămâni în casă: Senzorul de la ţeava de gaze a pornit din cauza mirosului

O femeie în vârstă de 38 de ani din Constanţa a fost găsită moartă în propria casă în noaptea de sâmbătă spre duminică, 3 septembrie, după ce a pornit senzorul de la ţeava de gaze din

Ce invidii îi mai rod pe români: "Vecinul meu își schimbă mașina la fiecare 4 ani. Am impresia că face ilegalități"

30 Iulie 2023 - Ce invidii îi mai rod pe români: "Vecinul meu își schimbă mașina la fiecare 4 ani. Am impresia că face ilegalități"

Romănii au tot felul de conflicte cu vecinii, cele mai comune fiind legate de gălăgie sau inundații. Uneori, la mijloc este doar invidia.

"Se aud țipete, urlete extrem de puternice". Actul care probează că primăria condusă de Pandele știa despre ororile din azile. Firea neagă evidența: "Este vânturată o hârtie"

10 Iulie 2023 - "Se aud țipete, urlete extrem de puternice". Actul care probează că primăria condusă de Pandele știa despre ororile din azile. Firea neagă evidența: "Este vânturată o hârtie"

Jurnalistul Ovidiu Vanghele a prezentat un document care contrazice afirmațiile Gabrielei Firea și ale lui Florentin Pandele. Cei doi au afirmat că nu știau nimic despre ce se întâmplă în

Rușii sunt pregătiți pentru următorul război cu NATO

02 Iulie 2023 - Rușii sunt pregătiți pentru următorul război cu NATO

Oficialii Alianței, ai SUA și ai Europei continuă să declare că prioritatea lor este evitarea unei confruntări directe cu forțele rusești și că acesta este principalul obstacol în calea

Răzbunarea vecinilor deranjați de gălăgia produsă la renovarea unui apartament: "M-au amenințat și șantajat că nu-mi dau semnături pentru centrală"

15 Iunie 2023 - Răzbunarea vecinilor deranjați de gălăgia produsă la renovarea unui apartament: "M-au amenințat și șantajat că nu-mi dau semnături pentru centrală"

Unul dintre motivele frecvente de ceartă între locatarii unui bloc este cel al renovării apartamentelor. De obicei astfel de lucraări durează mult, mai ales când au loc în apartamente vechi,

Calvarul celor care stau la bloc: "O problemă mai puțin obișnuită. Îmi e jenă de propriul copil la ce trebuie să asculte"

13 Mai 2023 - Calvarul celor care stau la bloc: "O problemă mai puțin obișnuită. Îmi e jenă de propriul copil la ce trebuie să asculte"

Problemele cu vecinii sunt destul de comune în România, mai ales în zonele urbane unde oamenii trăiesc în blocuri.

O familie de vegani își amenință vecinii cu instanța dacă mai gătesc carne cu geamul deschis: ”Mirosul ne face să ne simțim rău”

10 Mai 2023 - O familie de vegani își amenință vecinii cu instanța dacă mai gătesc carne cu geamul deschis: ”Mirosul ne face să ne simțim rău”

O familie de vegani din Australia amenință vecinii din bloc că vor fi dați în judecată în cazul în care continuă să gătească carne cu geamurile deschise.

Improvizații aberante la bloc: "Nu avea balcon și probabil și-a dorit"

03 Mai 2023 - Improvizații aberante la bloc: "Nu avea balcon și probabil și-a dorit"

Românii au de gestionat tot felul de situații cu vecinii, iar cei care locuiesc la bloc au mai des parte de conflicte. Cele obișnuite sunt legate de inundații sau gălăgie, însă unele sunt

Un bărbat a câștigat în instanță dreptul de a face plajă nud în curtea comună pe care o împarte cu alți vecini

03 Mai 2023 - Un bărbat a câștigat în instanță dreptul de a face plajă nud în curtea comună pe care o împarte cu alți vecini

Un bărbat din Germania a câștigat în instanță dreptul de a face plajă nud în curtea unei clădiri pe care o deține în Frankfurt. Mai mulți vecini și chiriași s-au plâns de obiceiul

Bărbat acuzat că și-a omorât cinci vecini, găsit ascuns într-un dulap, după mai multe zile de căutări. Motivul halucinant al crimelor

03 Mai 2023 - Bărbat acuzat că și-a omorât cinci vecini, găsit ascuns într-un dulap, după mai multe zile de căutări. Motivul halucinant al crimelor

Bărbatul suspectat că şi-a ucis cinci vecini în Texas se află în custodie, după zile întregi de vânătoare, fiind găsit ascuns într-un dulap, transmite CNN.

Scene barbare într-un sat din Vaslui: Un bărbat care jupoaie și mănâncă câini și-a adus vecinii în pragul disperării

20 Aprilie 2023 - Scene barbare într-un sat din Vaslui: Un bărbat care jupoaie și mănâncă câini și-a adus vecinii în pragul disperării

Dumitru C., un localnic din satul Chițcani, comuna Costești, județul Vaslui, își oripilează vecinii prin comportamentul său plin de cruzime față de animale.

Cât de ușor se dau românii în judecată: "De unde știe vecina că albina care a înțepat-o e a socrilor dumneavoastră?"

15 Aprilie 2023 - Cât de ușor se dau românii în judecată: "De unde știe vecina că albina care a înțepat-o e a socrilor dumneavoastră?"

Neînțelegerile comune între vecini sunt legate de pământ, clădiri sau alte proprietăți și pot fi foarte tensionate.

Un sucevean și-a împușcat mortal vecinul în timp ce încerca să sacrifice un taur. Glonțul a trecut prin corpul bovinei și printr-un perete al grajdului

08 Aprilie 2023 - Un sucevean și-a împușcat mortal vecinul în timp ce încerca să sacrifice un taur. Glonțul a trecut prin corpul bovinei și printr-un perete al grajdului

Un bărbat din judeţul Suceava a murit, sâmbătă dimineaţă, împuşcat din greşeală de către vecinul său, cu o armă de vânătoare.

Românii sunt tot mai precauți când își amenajează locuințele: "Vecinii stau efectiv la pândă pe la uși când renovează cineva"

22 Martie 2023 - Românii sunt tot mai precauți când își amenajează locuințele: "Vecinii stau efectiv la pândă pe la uși când renovează cineva"

Cutremurele din Turcia, dar și cele din România din ultima perioadă i-au îngrijorat pe români. Unii s-au grăbit să-și asigue locuințele, iar cei care urmează să cumpere un apartament cer

Situațiile ciudate care apar la cumpărarea unui apartament: "Vecinii au fost mulțumiți că scapă de cheltuială și primesc și un ban"

11 Martie 2023 - Situațiile ciudate care apar la cumpărarea unui apartament: "Vecinii au fost mulțumiți că scapă de cheltuială și primesc și un ban"

Românii cad uneori victime ale înșelătoriilor atunci când cumpără un apartament, indiferent dacă este vorba de un bloc nou sau de unul vechi.

Cum au furat hoții acoperișul unei case din centrul municipiului Alba Iulia, cu tot cu grinzi. Una dintre vecine le-a dat cheia pentru "lucrări"

04 Martie 2023 - Cum au furat hoții acoperișul unei case din centrul municipiului Alba Iulia, cu tot cu grinzi. Una dintre vecine le-a dat cheia pentru "lucrări"

Acoperișul unui imobil situat în centrul municipiului Alba Iulia a fost furat de hoți, bucată cu bucată și nimeni nu a văzut nimic. Furtul a fost ulterior reclamat la Poliție.

Investițiile pe care le fac românii pentru a avea liniște în casă: "Îți dai seama că de fapt vecinul de sus face gălăgie, nu cel din lateral"

22 Februarie 2023 - Investițiile pe care le fac românii pentru a avea liniște în casă: "Îți dai seama că de fapt vecinul de sus face gălăgie, nu cel din lateral"

Mulți români ezită atunci când sunt în situația de a cumpăra un apartament și au de ales între un bloc vechi și unul nou.

Vecinii care trimit reclamații pe mail: "Special pentru ea aș găti în fiecare săptămână macrou, pastramă de oaie și varză de Bruxelles"

20 Februarie 2023 - Vecinii care trimit reclamații pe mail: "Special pentru ea aș găti în fiecare săptămână macrou, pastramă de oaie și varză de Bruxelles"

Puțini dintre românii care locuiesc la bloc conviețuiesc în pace cu vecinii. Mai devreme sau mai târziu apar tot felul de reclamații făcute sau primite. Acestea sunt obicei afișate la vedere,

Român șantajat de o vecină după ce a renovat apartamentul: "Dacă nu îi schimb toată instalația electrică, mă dă în judecată"

14 Februarie 2023 - Român șantajat de o vecină după ce a renovat apartamentul: "Dacă nu îi schimb toată instalația electrică, mă dă în judecată"

Românii reușesc cu greu să mai facă în locuințe lucrări de amenajare din cauza prețurilor mari și a lipsei meseriașilor bine pregătiți.

Neymar și-a exasperat vecinii cu zgomotele din casă: “Un tip lipsit de respect”. Ce amenzi ridicole plătește brazilianul

11 Februarie 2023 - Neymar și-a exasperat vecinii cu zgomotele din casă: “Un tip lipsit de respect”. Ce amenzi ridicole plătește brazilianul

Starul brazilian Neymar, legitimat la Paris Saint-Germain, locuieşte în Bourgivaal, Yvelines, însă vecinii săi s-au plâns de petrecerile zgomotoase organizate de fotbalist, potrivit Le Parisien.

Caz incredibil într-un cartier rezidențial din București. Ce a pățit un cuplu care a fost prădat de vecini

05 Februarie 2023 - Caz incredibil într-un cartier rezidențial din București. Ce a pățit un cuplu care a fost prădat de vecini

Un apartament dintr-un cartier rezidențial din Capitală a fost spart și murdărit într-un mod șocant. Camerele de supraveghere din locuință i-au dat de gol pe prăduitori.

Structura unui bloc, găsită „vinovată” în cazul unui român amendat pentru „zgomote și larmă”: „Pereții sunt foarte subțiri”

16 Ianuarie 2023 - Structura unui bloc, găsită „vinovată” în cazul unui român amendat pentru „zgomote și larmă”: „Pereții sunt foarte subțiri”

Un bărbat din județul Prahova, amendat cu 1.000 de lei pentru că a tulburat liniştea locatarilor prin producerea de zgomote şi larmă a obținut transformarea sancțiunii în avertisment

Motivul pentru care Germania a exportat mai multă energie electrică către vecinii săi, deși se confruntă cu o criză energetică

06 Ianuarie 2023 - Motivul pentru care Germania a exportat mai multă energie electrică către vecinii săi, deși se confruntă cu o criză energetică

Germania a exportat mai multă energie electrică către vecinii săi decât a importat, în 2022, chiar şi cu o criză energetică acasă, datorită producţiei mari de energie regenerabilă,

Descoperirea făcută de un român după ce a cumpărat un apartament. "Paguba e undeva la 30.000 de euro. Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"

05 Ianuarie 2023 - Descoperirea făcută de un român după ce a cumpărat un apartament. "Paguba e undeva la 30.000 de euro. Mă urăsc atât de tare, atât pe mine cât și casa"

Prețurile de pe piața imobiliară au crescut mult în ultima perioadă. Mulți dintre cei care au nevoie să cumpere o casă amână momentul, descurajați și de ratele mari la credite.

Un român din Italia a fost împușcat în cap de un conațional, după o ceartă

16 Decembrie 2022 - Un român din Italia a fost împușcat în cap de un conațional, după o ceartă

Un român de 34 de ani a fost împușcat în cap în Italia, joi, 15 decembrie de un vecin, un conațional de 52 de ani, după o ceartă. Amândoi erau în stare de ebrietate.

Soluțiile disperate ale românilor care aud toate sunetele de la vecini. "Am impresia că face duș în pat cu mine!"

28 Octombrie 2022 - Soluțiile disperate ale românilor care aud toate sunetele de la vecini. "Am impresia că face duș în pat cu mine!"

Unii dintre românii care se mută în apartamentele din blocurile nou construite se plâng că aud toate sunetele de la vecini, din cauza pereților subțiri.

Moarte șocantă, în SUA. O femeie a fost împușcată în timp ce se afla în pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan

26 Octombrie 2022 - Moarte șocantă, în SUA. O femeie a fost împușcată în timp ce se afla în pat, după ce vecinul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan

O femeie din statul american Carolina de Nord, în vârstă de 37 de ani, a murit împușcată după ce vecinul care locuia în apartamentul de dedesubt a tras cu pistolul în tavan, relatează

Limbajul suburban al directoarei unei școli de prestigiu: "Cine m… mă-tii te crezi?" AUDIO

13 Octombrie 2022 - Limbajul suburban al directoarei unei școli de prestigiu: "Cine m… mă-tii te crezi?" AUDIO

Directoarea unei școli de prestigiu din Alexandria a fost surprinsă când înjura un vecin, în timpul unui conflict cu acesta.

Un pompier îi găzduiește în casa sa pe vecinii pe care i-a salvat din flăcări

24 Septembrie 2022 - Un pompier îi găzduiește în casa sa pe vecinii pe care i-a salvat din flăcări

Un pompier şi paramedic din cadrul ISU "Petrodava" Neamţ, care şi-a salvat vecinii dintr-un incendiu care le-a distrus casa, le oferă acum găzduire în propria locuinţă.

Top 3 știri din presa centrală

Horoscop zilnic. Vineri, 22 septembrie. Zodia care trebuie să lase mândria și să accepte ajutor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau...

Bancul Zilei: Bulă îi cumpără un cadou soției
Bulă îi cumpără soției 20 de perechi de chiloți de aceeași culoare. Bubulina, nervoasă, ii zice: – De ce sunt toți aceeași culoare? O...

„Hâtz, Johnule!” Dorian Popa, lăsat cu ochii în soare de milionarul Donca: „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” VIDEO
Vloggerul Dorian Popa, unul dintre investitorii din proiectele cu panouri fotovoltaice ale lui Călin Donca, s-a declarat „șocat”,...
  1. O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA: ”Ne-am uitat şi între picioarele ei” VIDEO
  2. Profesoară de fizică de 22 de ani, dată afară după o săptămână de muncă. Ce i-a cerut directorul, iar femeia a refuzat
  3. Dani Oțil nu mai e la "Neața cu Răzvan și Dani". Decizia luată de Antena 1
  4. Ion Țiriac, necruțător în cazul Halep: "Am terminat cu Simona"
  5. Andreea Esca dispare de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare
  6. Găselniță a grecilor pe insula Thassos: ”Poate așa se mai răresc românii!” FOTO
  7. Tudor Chirilă, avertisment pentru părinți. "Atrag atenția asupra unei situații care se perpetuează cam în toate domeniile"
  8. Ce legătură are OMV cu aderarea la Schengen. Ce va urma
  9. Mărturia unei adolescente de 17 ani, după o noapte cu lideri AUR: "A simțit dureri în zona inghinală când s-a trezit; și urme de sânge"
  10. Mașina electrică românească fabricată la Cluj. Arată ca o navă spațială, are o autonomie de 300 km și întoarce toate privirile FOTO