Întorsătura neașteptată pe care a luat-o un conflict între vecini din cauza gălăgiei pe care o fac copiii: "Suntem în lacrimi"

Miercuri, 03 Aprilie 2024, ora 04:00
18556 citiri
Întorsătura neașteptată pe care a luat-o un conflict între vecini din cauza gălăgiei pe care o fac copiii: "Suntem în lacrimi"
Copii care se joacă în casă FOTO Pixabay

Un grup de tineri care locuiesc împreună într-un apartament care s-au plâns vecinilor zgomotoși pentru că aceștia cântau la pian dimineața devreme s-au simțit groaznic după ce au primit un răspuns emoționant.

Martina Panchetti și prietenii ei au cerut familiei de alături să nu mai facă atât de mult zgomot dimineața devreme în weekenduri, dar au primit și o scrisoare de scuze adorabilă, precum și un cadou constând în prăjituri delicioase.

Scrisoarea a fost distribuită de Martina pe TikTok: "Am trimis o scrisoare vecinilor noștri cerând politicos să facă mai puțin zgomot (sunt o familie cu copii) și eventual să evite să cânte la pian prea devreme în dimineață. Așa au răspuns ei...", scrie în textul care însoțește postarea.

Scrisoarea explica faptul că până și mama copiilor era de partea vecinilor.

Scrisoarea spunea: "Dragi vecini. Vă mulțumim pentru mesajul vostru amabil. Ne dăm seama că uneori putem fi zgomotoși și obraznici.

Am început să învățăm pian și profesorii noștri ne spun să exersăm în fiecare zi, dar ne cerem scuze sincer că nu am luat în considerare orele din zi și weekendurile.

Să fiu sinceră, mama ne spune mereu să nu cântăm dimineața și ea vrea să doarmă și în weekenduri.

Promitem VOUĂ și promitem mamei noastre să încercăm să fim mai înțelegători.

Vă rugăm să acceptați dulciurile noastre naționale azere ca semn de scuză! Ps nu sunt fără nuci!"

Pentru mai multă drăgălășenie, copiii s-au semnat, 'vecinii voștri zgomotoși'.

Apoi, Martina a arătat prăjiturile vecinilor săi - pakhlava, o prăjitură stratificată cu nuci și sirop, și shekerbura, o prăjitură dulce umplută cu nuci măcinate și zahăr.

"Suntem în lacrimi," a adăugat aceasta, copleșită.

Videoclipul a depășit trei milioane de vizualizări pe TikTok, dar nu s-a oprit acolo.

După ce unele comentarii sugerau că Martina și prietenii ei erau adevărații vecini răi în această situație, ea a postat un răspuns.

"Pentru toți cei care spun că eu sunt vecina rea pentru că m-am plâns de zgomotul făcut de copii, scrisoarea noastră a fost foarte politicoasă, foarte prietenoasă, nu ne plângeam de zgomot în general - era specific pentru cântatul la pian, devreme dimineața, în weekenduri."

A explicat că ei și prietenii săi chiar se bucură să-i audă pe vecini exersând pianul la ore mai normale.

Martina a spus că, în conformitate cu ceea ce multe comentarii sugerau că ar face în situația ei, ea și colegii ei de apartament au decis să trimită și ei niște atenții.

Grupul a pregătit o cutie cu Zeppola di San Giuseppe - o gustare italiană tradițională făcută în mod obișnuit pentru Ziua Tatălui.

În plus, au decorat cutia cu desene drăguțe și au livrat-o împreună cu o scrisoare ca răspuns la cea a copiilor, precum și o fotografie a grupului.

"Copiii erau atât de jenați, se ascundeau în spatele tatălui lor," a dezvăluit Martina.

Se pare că saga a dus la un "schimb interminabil".

Martina a încheiat spunând că după ce colegii ei de apartament au oferit prăjiturile lor italiene, ea și prietenul ei au ieșit.

În timp ce erau plecați, Martina a primit un mesaj de la colegii ei de apartament spunând că au primit sushi de la vecini pentru că au "comandat prea mult".

"Ce coincidență," a remarcat Martina, scrie Dailymail.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Parlamentul decide astăzi participarea Armatei României în mai multe operațiuni militare internaționale, unele în zone de conflict
Parlamentul decide astăzi participarea Armatei României în mai multe operațiuni militare internaționale, unele în zone de conflict
Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc luni în şedinţă comună pentru a aproba participarea Armatei la aprobarea participării Armatei României la Operaţia maritimă de tip coaliţie...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#vecini, #conflict, #galagie copii, #intorsatura , #stiri magazin