Vecinii care trimit reclamații pe mail: "Special pentru ea aș găti în fiecare săptămână macrou, pastramă de oaie și varză de Bruxelles"

Luni, 20 Februarie 2023, ora 11:30
16086 citiri
Vecinii care trimit reclamații pe mail: "Special pentru ea aș găti în fiecare săptămână macrou, pastramă de oaie și varză de Bruxelles"
Persoană care scrie un mail FOTO Pixabay

Puțini dintre românii care locuiesc la bloc conviețuiesc în pace cu vecinii. Mai devreme sau mai târziu apar tot felul de reclamații făcute sau primite. Acestea sunt obicei afișate la vedere, pe ușile de acces sau la avizierul asociației.

Mai nou, unii preferă să-și formuleze nemulțumirile în mediul online, în grupurile asociațiilor sau chiar pe mail.

Este cazul relatat de un român care a primit o astfel de reclamație, după cum a scris pe Reddit.

"Cei care simțiți nevoia să mâncați grătar, vă rog să îl gătiți și să îl mâncați la voi în casă. Nu este prima dată când stau cu mirosul de fum în dormitor. Haideți să ne respectăm.", scrie în mail-ul primit de acesta.

"Hota era dată la maxim, fum nu prea a ieșit deloc, geamurile evident că erau deschise.

Cum poți să abordezi o situație cu un asemenea vecin?

Emailul a fost trimis pe mailing listul blocului", a precizat autorul postării.

Daca nu speli butoiul de muraturi si nu il lasi sa "respire" pe balcon degeaba.

"Data viitoare du-i o porție și ei"

Cazul a fost analizat în comentarii de utilizatorii platformei. Unii i-au dat sfaturi, alții au relatat situații mai grave din blocurile în care locuiesc.

"Eu am vecini care fac grătar în fața blocului, din ăla pe cărbune clasic, care îți afumă toată casa și rufele din balcon și nu le zice nimeni nimic. Ar trebui să te muți în blocul meu."

"Ar trebui să chemi pompierii la următoarea fază de genul asta."

"Data viitoare du-i o porție și ei."

"Serios acum, și eu am pățit să simt ce fripturi sau prăjeli găteau alții, singurul lucru pe care l-am făcut a fost să înghit în gol și să mă întreb dacă mi-ar da și mie o farfurie de m-aș duce să cer."

"Data viitoare când faci, mergi la vecină și invit-o în mod politicos la un grătar. Poate vine și cu o sticlă de vin. Ai Netflix?"

"Am avut un vecin care făcea grătar pe balcon"

"Unde ai făcut grătarul ăla de ai deranjat-o așa tare?"

"În bucătărie, în tigaie pe aragaz", a precizat bărbatul reclamat.

"Îi dai cu ignore și gata. Eu am avut un vecin care făcea grătar pe balcon, să vezi acolo fum. S-a lăsat cu Poliție și s-a potolit. Tu ai făcut de mâncare pe aragazul tău. Vecina ta nu gătește niciodată?"

"Nu ai făcut nimic anormal, o carne pe tigaie cum face oricine acasă, e normal să miroasă, să se mute la casă pe câmp și nu o mai deranjează nimeni."

"Probabil și-a lăsat geamurile deschise fiind mai cald afară și tu când făceai grătar i-a venit mirosul ăla mai tare."

"Special pentru ea aș găti în fiecare săptămână macrou, pastramă de oaie și varză de Bruxelles."

Administratoarea unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal. Primele informații din anchetă
Administratoarea unui bloc din Sectorul 2, înjunghiată mortal. Primele informații din anchetă
O femeie, administrator al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal joi seară, 28 martie, de un bărbat. ”La data de 28 martie 2024, în jurul orei 19.10, Poliţia...
Ultima fiță într-un mare oraș din România: ”O căsuță pe bloc! Dar na, e prea sus ca să fie văzută...” Ce spun autoritățile VIDEO
Ultima fiță într-un mare oraș din România: ”O căsuță pe bloc! Dar na, e prea sus ca să fie văzută...” Ce spun autoritățile VIDEO
Pe rețelele de socializare s-a viralizat un filmuleț care prezintă ingeniozitatea unui român din orașul Brașov, care și-a construit o căsuță în toată regula pe un bloc de 8 etaje....
#vecini, #bloc, #reclamatii, #mail, #gratar, #fum, #dormitor , #stiri sociale