Rapperul MobTrap acuză că a fost bătut de un polițist din Cluj în fața secției. Reacția oamenilor legii VIDEO

Vineri, 24 Iunie 2022, ora 17:26
5680 citiri
Rapperul MobTrap acuză că a fost bătut de un polițist din Cluj în fața secției. Reacția oamenilor legii VIDEO

Rapperul MobTrap acuză un polițist din Cluj că l-a bătut în fața unei secții. Pe numele său fusese emis un ordin de restricție după ce ar fi hărțuit o fată.

Pe 22 iunie, MobTrap (Michael Emeka Rosenfeld) a fost chemat la Secția 4 Colina, din Mănăștur, pentru a fi audiat în dosarul de hărțuire, iar pe scările secției ar fi fost lovit în față cu pumnul.

După incident, el a fost dus UPU Cluj și, ulterior, reținut pentru 24 de ore.

După ce a fost eliberat, a plecat la un concert din Timișoara.

Michael Emeka Rosenfeld este un rapper român, originar din Nigeria, în vârstă de 19 ani, potrivit stiridecluj.ro

Reacția Poliției

Polițiștii din Cluj au transmis că rapperul a trebuit să fie imobilizat pentru că era agresiv și i-a amenințat pe oamenii legii.

”La data de 22 iunie a.c., o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Cluj a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 4 Poliție, cu privire la faptul că la data de 23 martie a.c., un tănăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, prin intermediul unei înregistrări video postate pe platformele de socializare. Ulterior, la data de 17 iunie a.c., în timp ce se afla în prezența mai multor persoane, în zona unei baze sportive din cartierul Mănăștur, ar fi fost amenințată din nou de cel în cauză cu acte de violență, provocându-i acesteia o stare de teamă.

Totodată, tânăra a reclamat faptul că a fost intimidată și amenințată cu moartea, prin intermediul unui mesaj trimis de cel în cauză unei cunoștințe comune, pentru a nu sesiza poliția despre situația de fapt.

În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetările, context în care s-a emis un ordin de protecție provizoriu, aspect care a condus la invitarea la sediul unității de poliție a tânărului de 19 ani, în scopul informării asupra prevederilor și măsurilor dispuse.

Aflat la sediul secției de poliție, tânărul ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență agenților de poliție și instituției, context în care a fost îndrumat să manifeste un comportament civilizat. Acesta ar fi devenit agresiv, polițiștii procedând astfel la imobilizarea lui.

Au fost demarate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în formă continuată și influențarea declarațiilor, fiind dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză.

Unitatea de parchet competentă a fost informată cu privire la amenințările cu moartea și intențiile de distrugere a bunurilor instituției adresate de cel în cauză polițiștilor, în vederea analizării existenței sau inexistenței elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj”, a precizat IPJ Cluj.

MobTrap nu a depus deocamdată plângere împotriva polițiștilor. Procurorii fac cercetări în legătură cu un posibil ultraj împotriva agenților. În paralel, IPJ a deschis şi o anchetă internă, pentru a verifica dacă poliţiştii au procedat corect sau nu, potrivit stirileprotv.ro

Citeste si:
Bătaie între două directoare de la DSP Ialomița. Funcționarii spun că cele două femei sunt în război de mai multe luni
Bătaie între două directoare de la DSP Ialomița. Funcționarii spun că cele două femei sunt în război de mai multe luni
Directorul general și directorul economic al DSP Ialomița s-au bătut într-un birou din interiorul instituției. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a se termina scandalul,...
Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii și polițiștii convocați de urgență VIDEO
Toată plaja din Costinești s-a adunat să vadă un cadavru scos din mare. Mulțimea a fost îndepărtată doar cu jandarmii și polițiștii convocați de urgență VIDEO
Salvatorii au găsit joi, 11 august, o persoană înecată în capătul digului de la Costinești, zona Obelisc. Două persoane au dispărut în largul mării căutate, marţi seară, 9 august,...