A murit actorul Roger Moore

Marti, 23 Mai 2017, ora 16:34
22061 citiri
A murit actorul Roger Moore
Foto: Facebook/Roger Moore

Actorul Roger Moore, pe care cei mai multi si-l amintesc din seria "James Bond" si serialul "Sfantul", a murit la varsta de 89 de ani.

Anuntul trist a fost confirmat de familia actorului, informeaza The Independent si BBC.

Comunicatul remis de familia sa arata ca actorul a murit in Elvetia, dupa ce, o vreme, s-a luptat cu cancerul.

"Iti multimim, tata, pentru faptul ca ai ramas tu insuti, pentru faptul ca ai fost atat de special pentru atat de multi oameni", au adaugat copii starului britanic.

Comunicatul este semnat de copiii actorului, Deborah, Geoffrey si Christian, si in el se anunta ca funeraliile vor fi private si vor avea loc in Monaco.

Actorul nascut la 14 octombrie 1927 in Anglia a lasat in urma trei copii si o sotie, Kristina Tholstrup. Se casatorise cu aceasta in 2002, fiind vorba despre al treilea mariaj.

De-a lungul vastei sale cariere, Roger Moore a interpretat rolul celebrului agent 007 in sapte filme din seria "James Bond", inclusiv in doua dintre cele mai apreciate lungmetraje din aceasta serie: "Live and Let Die" si "Spy Who Loved Me". A fost al treilea actor care a intrat in pielea celebrului agent.

Moore, care s-a lasat de scoala la 16 ani si apoi a urmat pentru scurta vreme cursurile Academiei Regale de Arte Dramatice, a obtinut rolul agentului 007 in 1972. Cu 6 ani inainte, Sean Connery anuntase ca nu mai vrea sa intre in pielea personajului. Pentru acest rol, Moore a trebuit sa-si taie parul si sa slabeasca.

A jucat insa in multe alte filme, cum ar fi "The Wild Geese", "Curse of the Pink Panther", "Bed & Breakfast", "The Quest", "Spice World", dar si in seriale ca "Ivanhoe", "The Alaskans", "Maverick", "The Persuaders!" sau "My Riviera". La inceputul anilor '70 era cel mai bine platit actor de televiziune din lume.

In 1991 a devenit ambasador al bunavointei pentru UNICEF, dedicandu-si mare parte din viata luptei pentru drepturile copiilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Roger Moore murit, #Roger Moore mort , #actori
Comentarii
Poza Cob
Cob
rank 5
Dumnezeu sa-i ierte greselile si sa-; odihneasca in pace.
Poza Hanneman
Hanneman
rank 1