Actori care au ajuns departe, desi s-au lasat de liceu (Galerie foto)

Sambata, 26 Martie 2011, ora 18:47
7341 citiri
Actori care au ajuns departe, desi s-au lasat de liceu (Galerie foto)

Nu doar in afaceri poti reusi fara scoala, asa cum a reusit Richard Branson. Si in actorie poti face cariera, iar dovada vie o reprezinta zecile de actori de prima mana care nu s-au lasat intimidati de lipsa de pregatire, dovedind ca si talentul e bun la ceva.

Johnny Depp, Nicole Kidman, John Travolta, Charlize Theron, Jim Carrey, Cher, Quentin Tarantino, Rusell Crowe, Robert De Niro, Uma Thurman, Al Pacino, Keanu Reeves, Demi Moore si bineinteles Charlie Sheen sunt vii exemple in acest sens, conform CBS NEws.

Johnny Depp Actorul a reusit sa ajunga la performante uimitoare chiar in lipsa unei diplome de liceu. Partenerul lui Vanessa Paradis, pereche, de-a lungul timpului, a multor frumuseti, avea doar 15 ani cand s-a lasat de scoala pentru a face parte dintr-o trupa rock.

Nicole Kidman Actrita de Oscar, australianca de familie buna, s-a lasat de scoala pentru a juca in filme full time, iar asta s-a intamplat inainte de a implini 16 ani.

John Travolta La 16 ani, junele Travolta a renuntat la scoala pentru a se muta in New York si a-si incepe cariera de actor si model full time.

Charlize Theron Originara din Africa de Sud, Charlize a renuntat la scoala tot la 16 ani, pentru a se muta la Hollywood impreuna cu mama ei si a-si incerca norocul in actorie.

Jim Carrey Vedeta din "The Truman Show" si "Liar Liar" a crescut in Canada, unde familia lui a trait cateva luni in masina. A renuntat la scoala din adolescenta pentru a fi angajat full time.

Cher Suferind de dislexie severa, Cher, detinatoare de Oscar, a renuntat in cele din urma la scoala la varsta de 15 ani, bucurandu-se ulterior de o cariera lunga si departe de a fi la final.

Russel Crowe In Australia sa nativa, Russel a crescut practic la TV, fiind un copil-vedeta. Nu e de mirare ca s-a lasat de scoala pentru a-si lua munca si mai in serios.

Robert De Niro Putini stiu ca acesta a crescut pe strazile din New York, renuntand la scoala pentru a se alatura unei bande. Abia mult mai tarziu a studiat actoria, in acelasi oras.

Quentin Tarantino Regizorul si scenaristul "Reservoir Dogs" si "Pulp Fiction" e un talent innascut. A reuntat la scoala chiar daca (sau poate tocmai pentru ca) are un IQ de 160.

Uma Thurman Actrita, muza a lui Tarantino, dupa cum singur recunoaste, a avut si ea o perioada scurta de scolarizare. Fiica a unui discipol budist si a unui model din Europa, Uma, nascuta in Boston, avea doar 15 ani cand a renuntat sa mai mearga la scoala pentru a fi actrita cu norma intreaga.

Al Pacino Nume de referinta in cinematografie, Al Pacino, nascut in Bronx, s-a lasat de scoala la 17 ani, pentru a urca pe scena din New York, scena catre care se intoarce perioadic.

Charlie Sheen Nici cel mai bine platit actor din serialele de televiziune nu si-a terminat scoala, chiar daca, e drept, la limita. In vremea adolescentei sale era star in ale baseball-ului intr-un liceu din Santa Monica, California. Cu cateva zile inainte de terminarea ultimului an a fost dat afara din institutie din cauza absentelor si notelor proaste.

Whoopi Goldberg Nascuta Caryn Elaine Johnson, la New York, aceasta s-a lasat de scoala la 16 ani, perioada foarte zbuciumata pentru ea, care a inclus dependenta de droguri, dar si multiple mariaje.

Keanu Reeves Actorul s-a nascut in Beirut si a crescut in New York si Toronto. In adolescenta juca hochei pe gheata, dar tot atunci a decis sa renunte la scoala in favoarea actoriei.

Demi Moore Inainte de a renunta la scoala, la 16 ani, Demi Moore, nascuta in New Mexico, s-a mutat cu familia de nenumarate ori. La 18 ani era deja maritata si avea joburi care nu-i puneau prea mult in evidenta inteligenta. La 19 ani soarele a iesit si pe strada ei, prinzand un rol in General Hospital.

Jude Law Desi a ajuns sa joace inclusiv Hamlet pe Broadway, in 2010, Jude Law a inceput cu stangul, la 17 ani, lasandu-se de scoala pentru a juca intr-o telenovela britanica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#actori fara liceu, #vedete fara studii, #celebritati fara liceu, #actori lasat liceu, #staruri fara facultate , #actori
Comentarii
Poza Mos Ion Roata
Mos Ion Roata
rank 5
Macar aia s-au lasat de scoala pentru a face ceva. Si au reusit. "Vedete" de-ale noastre de tip EBA SI ROBERTA si-au continuat studiile inregistrand urmatoarele rezultate: prima - nu stie sa vorbeasca.; a doua - nu stie sa numere...