Actori care au slabit ori s-au ingrasat foarte mult pentru un rol (Galerie foto)

Joi, 05 Iulie 2012, ora 18:04
16565 citiri
Actori care au slabit ori s-au ingrasat foarte mult pentru un rol (Galerie foto)
Foto: liveitgorgeous

Actrita Anne Hathaway (foto stanga) a slabit peste 7 kilograme cu ajutorul unei diete drastice, in conditiile in care era deja filiforma, pentru rolul din filmul "Mizerabilii", care va fi lansat in luna decembrie a acestui an, renuntand si la mare parte din podoaba capilara pentru acest rol.

Ea nu este nici pe departe singura care a trecut prin schimbari corporale majore pentru un rol. Potrivit Business Insider, iata si alti actori care intra in aceasta categorie.

1. Natalie Portman a slabit 9 kilograme pentru rolul balerinei in "Black Swan"

Actrita Natalie Portman a tinut o dieta pe baza de morcovi si migdale si a facut exercitii fizice 5-8 ore pe zi, timp de aproximativ un an, ca sa dea jos cele 9 kilograme pentru rolul din filmul "Lebada Neagra", regizat de Darren Aronofsky, in conditiile in care oricum era deja slaba.

Vedeta in varsta de 31 de ani a declarat pentru "Entertainment Weekly": "Erau unele nopti in care pur si simplu am crezut ca o sa mor. A fost prima data cand am inteles cum te poate prinde un rol atat de mult incat, intr-un fel, sa iti faca rau". In timpul inregistrarilor pentru aceasta pelicula ea l-a cunoscut insa pe Benjamin Millepied, barbatul cu care a facut un copil si cu care urmeaza sa se casatoreasca.

2. Gwyneth Paltrow a acumulat 4,5 kilograme de muschi pentru "Iron Man 2"

"Antrenoarea mea, Tracy Anderson, m-a determinat sa fac tot felul de lucruri nebunesti. Ea chiar mi-a schimbat corpul pentru acest film", a spus actrita.

Mai mult, dupa acest rol, Gwyneth a trebuit sa se ingrase 9 kilograme, ca sa o joace pe Kelly Canter in "Country Strong". "Nu am mancat atatea prajeli si atatea produse pe baza de faina alba in viata mea", a declarat ea atunci.

3. Christian Bale a slabit 29 de kilograme pentru "The Machinist", iar apoi s-a ingrasat 45

Ca sa slabeasca 29 de kilograme, actorul Christian Bale avea zile in care manca doar un mar si o conserva cu ton, in conditiile in care si alerga mult. Dupa ce a terminat filmarile la "The Machinist", el s-a ingrasat aproape 45 de kilograme in cinci luni, pentru a-l juca pe Caped Crusader in "Batman Begins".

"Fac orice ajustare necesara, dar numai daca am o obsesie pentru acel rol", a spus Bale.

4. Matt Damon s-a ingrasat 13 kilograme pentru "The Informant"

Actorul Matt Damon a spus ca i-a placut foarte mult sa aiba libertatea de a manca ce vroia ca sa se ingrase atat. "Am inceput sa mananc ca un nebun si sa beau bere neagra. Iar intre mesele de pe platourile de filmare mai mancam ceva de la fast-food si ceva dulce. Era pur si simplu Rai", a spus el.

5. Renee Zellweger s-a ingrasat 9 kilograme pentru un rol, le-a dat jos, si apoi le-a pus la loc pentru alt rol

Actrita Renee Zellweger s-a ingrasat 9 kilograme pentru rolul din "Bridget Jones's Diary", iar apoi a slabit pentru cel din "Chicago". Ulterior a fost nevoita sa acumuleze din nou 9 kilograme, pentru continuarea primului film, care se numeste "Bridget Jones: The Edge of Reason".

"Bridget este un personaj cu care chiar ma identific. Ma voi ingrasa la loc cu placere", a spus ea atunci. Ca sa acumuleze acea greutate ea manca circa 4.000 de calorii pe zi.

6. George Clooney s-a ingrasat mai mult de 13 kilograme pentru rolul din "Syriana"

Spre deosebire de Matt Damon, Geroge Clooney nu s-a distrat deloc acumuland kilograme. Matt, care a jucat si el in "Syriana", a spus ca George Clooney era atat de deranjat de faptul ca nu putea sa faca exercitii fizice incat a devenit si deprimat.

Dupa ce a incheiat filmarile, insa, Clooney a slabit, scapand de mai mult de 13 kilograme pentru rolul din "Michael Clayton". Slabise atat de semnificativ atunci incat purtatorul lui de cuvant a fost nevoit sa anunte ca actorul nu este bolnav.

7. Charlize Theron s-a ingrasat aproape 14 kilograme pentru rolul din "Monster"

Actrita Charlize Theron a declarat ca a mancat junk food ca sa se ingrase atat pentru rolul prostituatei devenite criminal in serie din acest film. "Am inceput prin a ma indopa cu gogosi, dar dupa un timp m-am saturat de ele. Iubesc insa chipsurile de cartofi, iar asta a fost un lucru bun atunci, pentru mine. Imi plac mult alimentele sarate", a spus ea.

Pentru performanta din film, Charlize a castigat Oscarul la categoria "Cea mai buna actrita". Ea a slabit apoi in scurt timp pentru rolul din "Head in the Clouds".

In plus, ea s-a tuns zero de curand, se pare pentru rolul din "Mad Max: Fury Road".

8. Tom Hanks a slabit de la 102 kilograme la 77 pentru "Castaway"

Actorul Tom Hanks a slabit si s-a ingrasat pentru mai multe roluri, dar cea mai mare schimbare in acest sens a constat in acumularea celor 25 de kilograme pentru rolul din "Castaway".

Inainte de acest rol s-a ingrasat aproape 14 kilograme pentru cel din "A League of Their Own", iar apoi a slabit 11 pentru a-l juca pe Andrew Beckett in "Philadelphia", rol pentru care a castigat si Oscarul la categoria "Cel mai bun actor".

9. Hillary Swank a acumulat 8,6 kilograme de muschi pentru rolul din "Million Dollar Baby"

Actrita Hillary Swank a consumat 210 grame de proteine pe zi, timp de circa trei luni, pentru a acumula masa musculara, timp in care facea si exercitii fizice intensiv. "Antrenamentul meu era de doua ore si jumatate de box si de inca aproximativ doua de ridicari de greutati pe zi, sase zile pe saptamana", a spus vedeta.

10. Demi Moore - antrenament militar ca sa scape de grasimea corporala pentru "G.I. Jane"

Pentru a da jos grasimea corporala, Demi a lucrat cu un fost membru al echipelor americane SEAL, care sunt insarcinate de obicei cu cele mai periculoase misiuni. Vedeta tragea de "fiare" circa doua ore pe zi si manca multe proteine, in special din piept de pui si somon. "Pur si simplu am vrut sa fiu credibila", a spus ea referindu-se la acest rol.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#actori slabit roluri, #actori ingrasat roluri, #schimbari corporale actori roluri , #actori