Actori care mai au si alte talente (Galerie foto)

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 07:35
1614 citiri
Actori care mai au si alte talente (Galerie foto)

Actorii pe care ii vedem pe micile ecrane dau impresia ca nu au alta indeletnicire in afara actoriei (pe care si asa multi dintre noi nu o percepem ca pe o profesie). Multi dintre ei au facut sau fac si alte meserii ori au si alte preocupari in afara platoului de filmare. Iar acestea sunt destul de variate si surprinzatoare.

Movies.yahoo.com a structurat o lista cu cateva astfel de vedete.

1. Gwyneth Paltrow

Aceasta actrita castigatoare a unui Oscar nu se limiteaza doar la a juca in filme. Paltrow are propriul site de lifestyle - goop.com, iar in ultimul timp a inceput sa cocheteze serios si cu muzica.

Mai mult, ea a lansat recent o carte de bucate, numita "My Father's Daughter", ale carei retete au fost inspirate din stilul de a gati al tatalui ei - Bruce Paltrow, care i-a insuflat totodata si pasiunea pentru arta culinara.

2. Josh Brolin

Actorul a facut tranzactii multi ani si este cofondatorul unui site pentru investitori. Inainte de rolul din "No Country for Old Men" ("Nu exista tara pentru batrani"), din 2007, care a fost un varf in cariera lui, Josh traia indeosebi din comert.

3. Jeremy Renner

Inainte de a primi un Oscar pentru rolul din "The Hurt Locker", Renner si-a castigat existenta cumparand si vanzand case din jurul orasului Los Angeles. In 2009, el a declarat chiar ca a facut mai multi bani din domeniul imobiliar decat din actorie.

4. John Travolta

In afara de faptul ca este un actor de prima clasa, Travolta este de asemenea si un bun pilot. Anul trecut a pilotat chiar un avion care transporta ajutoare pentru Haiti, pasiunea lui pentru aceste aparate fiind destul de cunoscuta.

5. James Franco

Acest actor a publicat o carte cu povestiri si a pus bazele unor proiecte de arta multimedia.

6. Mickey Rourke

Cu mult inainte de a fi actor, Rourke a fost boxer. El a inceput sa practice acest sport in adolescenta si a declarat la un moment dat pentru Daily Mail ca a avut 142 de meciuri ca amator, din care a pierdut trei.

Cu toate acestea, el a surprins multa lume cand a renuntat la actorie, in 1991, pentru a deveni pugilist profesionist. A fost de neinvins in opt competitii, dar a suferit mai multe rani si operatii care i-au modificat semnificativ aspectul fetei. In cele din urma s-a intors si la actorie.

7. Robert De Niro

De Niro nu este doar un mare actor, ci si un important dezvoltator in Manhattan. El este coproprietarul mai multor restaurante de aici si al unui hotel.

8. Geena Davis

Actrita a concurat pentru un loc in echipa olimpica a SUA la tir cu arcul, in anul 2000, si, desi nu a fost aleasa, ea a reusit sa iasa pe locul 24 din 300 de concurente. Mai mult, vedeta se apucase de acest sport doar cu doi ani inainte.

9. Daniel Day Lewis

Dupa ce a castigat un Oscar pentru "My Left Foot", Daniel Day Lewis a luat o pauza de la actorie. Dar nu strict pentru a se relaxa, ci si pentru a invata meseria de cizmar, in Italia. Martin Scorsese l-a rugat insa sa se intoarca pentru a juca in "Gangs of New York" ("Bandele din New York"). L-a convins in cele din urma, iar mai tarziu Day Lewis a mai castigat un Oscar pentru rolul din "There Will Be Blood" ("Aici va curge sange"), insa nu a mai pomenit nimic de cizmarit.

10. Dennis Hopper

Acest actor este cunoscut si pentru pasiunea sa de a fi colectionar de arta. In anii '60, el a cumparat una din picturile lui Andy Warhol pentru 75 de dolari, iar in 2006 a vandut-o pentru mai mult de 11 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete hobbyi, #actori meserii baza, #actori alte meserii , #actori