Actori de seriale cu cele mai mari salarii - cat castiga intr-un sezon

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 12:41
7265 citiri
Actori de seriale cu cele mai mari salarii - cat castiga intr-un sezon

Odata cu debutul grilei de toamna, in SUA, se fac si calculele legate de bani. Astfel, in functie de cate episoade vor fi difuzate pe sezon, unele publicatii se incumeta sa faca predictii legate de sumele pe care actorii urmeaza sa le incaseze in aceasta toamna.

Conform Business Insider, castigator la acest capitol este in continuare Ashton Kutcher, platit cu 750.000 de dolari. Actorul isi poate face chiar planuri de nunta, din moment ce in acest sezon va incasa, potrivit calculelor, 16,5 milioane de dolari pentru 22 de episoade.

Urmatorul din punct de vedere al castigurilor este colegul de platou din Doi Barbati si Jumatate, Jon Cryer, platit cu 650.000 de dolari pe episod. Pe locul trei se afla un actor din distributia NCIS, Mark Harmon, cu 12,6 milioane de dolari, adica 525.000 de dolari pe episod.

Mariska Hargitay, care joaca in Law & Order: SVU, ajuns in sezonul 15, va incasa 8,8 milioane, salariul sau pe episod fiind de 400.000 de dolari.

Urmeaza mai multi actori din distributia Anatomia lui Grey, respectiv Sandra Oh, Ellen Pompeo si Patrick Dempsey, fiecare cu cate 8,4 milioane de dolari. Salariul lor pe episod, in acest sezon 10, este de 350.000 de dolari.

Simon Baker, vedeta din The Mentalist, va strange in acaesta toamna 8,1 milioane de dolari, salariul episodic fiind de 350.000 de dolari.

Mai multi actori din serialul The Big Bang Theory isi strang bani frumosi pentru Sarbatorile de iarna, respectiv cate 7,8 milioane de dolari, serialul aflandu-se in sezonul 7.

Bani frumosi castiga si actorii care dau voce personajelor din serialul The Simpsons, cate 300.000 de dolari episod, la fel si Ted Danson, din CSI (250.000 de dolari).

Pe locul 14 in acest clasament se afla Ed O'Neill, cunoscut ca Al Bundy, care va duce acasa, la sfarsitul acestui sezon, 4,8 milioane de dolari pentru aparitiile in Modern Family, adica 200.000 de dolari pe episod, mai bine platit decat colega sa Sofia Vergara (175.000 de dolari).

Lauren Graham, "mama" din Fetele Gilmore, e platita cu 175.000 de dolari pe episod pentru prestatia din Parenthood, ceea ce inseamna ca va incasa, la finele toamnei, 3.9 milioane de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#actori seriale salarii, #cei mai bine platiti actori, #actori bine platiti salarii, #Ashton Kutcher salariu , #actori