Sean Penn este de acord cu vaccinarea obligatorie pentru americani. ”Cred că de acum sunt suficiente informaţii şi nu este nicio scuză”

Vineri, 13 August 2021, ora 18:37
2551 citiri
Sean Penn este de acord cu vaccinarea obligatorie pentru americani. ”Cred că de acum sunt suficiente informaţii şi nu este nicio scuză”
Sean Penn vrea ca americanii să se vaccineze

Actorul Sean Penn a spus, într-un interviu acordat Yahoo Entertainment, că industria de cinema ar trebui să dea exemplu, cu scopul de a îndemna oamenii să se vaccineze. El a precizat că vaccinarea ar trebui să fie obligatorie pentru americani.

”Cred că vaccinurile ar trebui să fie obligatorii. Este unul din acele lucruri care trebuie să fie. Şi cred că de asemenea toate industriile, între care şi cinematografia, ar trebui să pună în practică această iniţiativă”, a indicat actorul, regizorul şi producătorul.

Sean Penn a nuanţat aluziile sale, avansând că excepţii pot fi făcute pentru persoanele care suferă de probleme de sănătate incompatibile cu vaccinarea. El s-a arătat „frustrat” de numărul de americani care refuză să se vaccineze atunci când o pot face. „Există mai multe tipuri de ezitări, dar cred că de acum sunt suficiente informaţii şi că nu este nicio scuză”, a adăugat el.

În iulie, Sean Penn a decis să părăsească platourile de filmare pentru „Gaslit”, serial american despre scandalul Watergate, până când toată lumea de acolo va fi vaccinată. Potrivit Deadline, actorul s-a oferit să faciliteze vaccinarea pentru toţi pe cheltuiala sa.

Sean Penn este actor și regizor american, de asemenea, cunoscut ca fiind activist politic, potrivit Wikipedia. A obținut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în 2004 și 2009. Penn s-a născut în Santa Monica, California, fiu al actorului și regizorului Leo Penn și al actriței Eileen Ryan.

#Sean Penn, #vaccinare obligatorie COVID, #actor american , #actori