Anjelica Houston, cand se dichisea singura pentru Oscaruri (Galerie foto)

Joi, 12 Iunie 2014, ora 20:50
4522 citiri
Anjelica Houston, cand se dichisea singura pentru Oscaruri (Galerie foto)
Foto: Violet Grey

Daca in prezent, inainte de un eveniment, vedetele trec pe la salonul de infrumusetare, neindraznind sa iasa pe covorul rosu fara ca si cel mai mic amanunt sa fie pus la punct de un specialist, nu intotdeauna a fost asa. Cu ani in urma, Anjelica Huston marturisea ca se dichiseste singura chiar si pentru Oscaruri.

Un interviu pe care actrita l-a dat in 1975 a fost readus la lumina de revista Violet Grey. Insasi Anjelica Huston comenteaza niste fotografii publicate in acea perioada, de la gala Oscarurilor, in care facea unul dintre cele mai frumoase cupluri cu Jack Nicholson.

Despre acesta, actrita spune ca l-a cunoscut la o petrecere in casa sa si ca a fost dragoste la prima vedere. "L-am cunoscut la o petrecere si m-am indragostit de el la prima vedere. Mi-a deschis usa casei sale si mi-am spus 'Acum mai stam de vorba...'. Avea cel mai frumos zambet pe care l-am vazut in viata mea. (...) Era distrugator!", declara atunci actrita.

Vorbind despre Jack Nicholson, cu care a avut o intensa poveste de iubire timp de multi ani, Anjelica Huston afirma ca "este unul dintre cei mai inteligenti oameni din cati exista. Nu se mai fac oameni ca el, chiar nu", glumea ea.

Imagini extrem de rare cu Jack Nicholson in tinerete

In ceea ce priveste bereta cu care poate fi vazut Nicholson in fotografii, aceasta ii fusese daruita de Anjelica, care o achizitionase din Franta. Ochelarii, insa, i-au facut pe toti cei prezenti sa creada ca se drogase, ceea ce nu era cazul, dupa cum a explicat actrita. In realitate, actorul nu suporta blitzurile, plangandu-se de dureri de cap din cauza lor.

Femeile din viata lui Jack Nicholson (Galerie foto)

Revenind la prilejul cu care au fost facute pozele, petrecerea Oscarurilor, actrita a spus, in cadrul interviului acordat publicatiei, ca singura se pregatise pentru gala. Rochia si-o cumparase cu doua zile inainte, parul si-l aranjase singura si nici in cazul machiajului nu a existat mana de spacialist: doar creion de ochi si ruj rosu.

"Probabil ca mi-a luat o ora si jumatate sa fiu gata, de la baie pana la scari", a explicat actrita detinatoare de Oscar, ajunsa in prezent la 62 de ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Anjelica Huston Jack Nicholson, #Anjelica Huston poze vechi, #Huston Nicholson Oscar 1975, #Anjelica Huston Jack Nicholson tineri , #actori