Ziare.com

Brooke Shields, despre mama abuziva si pierderea virginitatii

de Anca Serghescu
Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 11:56

   

Brooke Shields, despre mama abuziva si pierderea virginitatii
Brooke Shields si-a lansat un volum de memorii, in care povesteste in detaliu relatia cu mama sa, decedata in 2012, dar si momentul pierderii virginitatii.

Actrita in varsta de 49 de ani, vedeta de la nici un an, sustine in volumul autobiografic "There Was a Little Girl" ca Teri Shields, mama sa, nu-si dorea decat ca ea sa fie mereu in lumina reflectoarelor. Pentru asta, nu se dadea in laturi de la nimic, ajungand la un moment dat sa-i aranjeze intalniri fiicei sale cu celebritati doar pentru a-i asigura un loc in paginile ziarelor.

Brooke sustine ca mama sa, alcoolica, decedata la 79 de ani, o considera pe ea "cea mai mare creatie a sa", strategia ei fiind "noi impotriva lumii", informeaza ContactMusic.

Brooke a jucat in filme din adolescenta si avea doar 12 ani cand a aparut in "Pretty Baby", ulterior jucand in "The Muppets Take Manhattan", "The Blue Lagoon", "Endless Love and The Hot Flashes". Ea sustine ca mama sa incerca sa o controleze si in vremea facultatii si chiar dupa aceea.

Michael Jackson a vrut sa infieze cu Brooke Shields un orfan roman

Mama a convins-o sa includa intr-un alt volum autobiografic, lansat in 1995, un capitol despre pierderea virginitatii.

Revenind acum asupra subiectului, Brooke a confirmat ca, intr-adevar, Dean Cain a fost primul barbat din viata ei, momentele de intimitate avand loc cand amandoi erau studenti la Universitatea Princeton.

Cain avea sa joace rolul principal in "Superman", in anii '90. Relatia lor nu a durat mult, cei doi despartindu-se relativ repede. Parte din vina a avut-o chiar mama lui Brooke, care era omniprezenta, nelasandu-le deloc timp pe care cei doi sa-l petreaca singuri.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9543 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor