Cand marii actori erau doar niste figuranti (Galerie foto)

Duminica, 19 Februarie 2012, ora 23:23
9309 citiri
Cand marii actori erau doar niste figuranti (Galerie foto)

Toti marii actori au inceput de undeva. Niciunuia nu i s-a dat un mare rol pe mana, de la inceput, fiind nevoie, ca in oricare alta meserie, sa convinga. Si asta fie ca e vorba de John Wayne, Clark Gable, Marilyn Monroe, Jackie Chan, Brad Pitt sau Bruce Willis.

Peste ani, e greu de crezut ca si ei au avut momente in care au stat in umbra, neprimind nici macar o replica in filmul in care faceau figuratie. Business Insider a gasit filmele de inceput ale marilor actori, in care acestia abia daca apareau intr-un cadru.

Sylvester Stallone era figurant, in 1971, in filmul Bananas, al lui Woody Allen. Tot in acelasi an, Stallone a facut figuratie in thrillerul psihologic cu Jane Fonda, Klute, interpretand rolul unui patron de discoteca.

Cu un chip perfect, e lesne de inteles de ce Brad Pitt a fost ales sa apara, fie si ca figurant, in Less Than Zero, in 1987.

Inainte de a obtine rolurile care l-au consacrat, Clint Eastwood facea adesea figuratie in filme, in anii '50, existand mai multe productii in care are aparitii scurte, mute.

La varsta de 13 ani, Phil Collins, care recent s-a retras din muzica, facea parte din figurantii zgomotosi din audienta Beatles-ilor, in primul lor film, A Hard Day's Night, in 1964. Phil nici macar nu apare in vreun cadru, fiind util doar zgomotul facut de acesta.

Inainte de a ajunge cel cunoscut ca "Latin Lover" si a juca in filme precum The Four Horsemen of the Apocalypse, The Sheik, Blood and Sand, The Eagle, Rudolph Valentino a facut si el figuratie in mai multe filme.

Inainte de a fi cunoscuta din Jurnalu lui Bridget Jones, Renee Zellweger a facut figuratie in Dazed and Confused, in 1993.

In anii '20, John Wayne a jucat in mai multe filme mute. Avea sa fie remarcat abia in anii '30, in The Big Trail.

Aceeasi soarta a avut-o si Clark Gable, care a aparut in mai multe filme mute, in anii '20, inclusiv in The Merry Widow, al lui Erich von Stroheim.

Nelipsita in prezent din paginile revistelor, Megan Fox, vedeta din Transformers, a avut si ea o perioada cand era doar o anonima. In 2003, in Bad Boys 2, actrita a facut figuratie, chiar daca in cazul ei era vorba de dans pe jumatate goala. Asta, chiar daca era minora, fiind in clasa a X-a.

In Sailor Beware (1951), James Dean avea o singura replica, "Tipul e profesionist". Cu greu i-ai fi putut banui succesul de mai tarziu.

Atat Ben Affleck, cat si Matt Damon au facut figuratie in scenele din Fenway Park, in Field od Dreams, 1989.

Prima aparitie a lui Marilyn Monroe intr-un film a fost in 1948, in Scudda Hoo! Scudda Hay! Marilyn avand o singura replica, "Buna, Rad".

In adolescenta, Jackie Chan a facut figuratie in doua filme cu Bruce Lee, Fists of Fury (1971) si Enter the Dragon (1973).

Nu multi isi amintesc prezenta lui Bruce Willis in sala de judecata, in filmul Verdictul, din 1981, cu Paul Newman.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#actori primele roluri, #actori celebri figuratie filme, #actori figuratie primele filme, #actori celebri figuranti , #actori