Care este adevarul din spatele internarii lui Catherine Zeta-Jones la psihiatrie?

Sambata, 04 Mai 2013, ora 20:20
6008 citiri

Dupa ce in urma cu cateva zile, celebra actrita Catherine Zeta-Jones s-a internat intr-o clinica de psihiatrie pentru a continua un tratament pentru tulburarea bipolara de care sufera, toata lumea s-a intrebat care este cauza. Exista temeri ca problemele din casnicia cu Michael Douglas au recidivat.

Nu a aparut niciun indiciu ca ceva este in neregula cu Catherine Zeta-Jones la ceremonia de premiere care a avut loc saptamana trecuta la New York, potrivit, Daily Mail.

Catherine, in rochia sa neagra eleganta si sotul sau, Michael Douglas au parut extrem de fericiti la cocktail-ul luat impreuna cu Bill Clinton, Jeremy Irons si Barbra Streissand.

Cu toate acestea, la doar cateva zile, actrita de 43 de ani a anuntat ca se interneaza intr-o clinica de psihiatrie. Este a doua oara cand urmeaza astfel de tratament. Primul a fost acum doi ani la Spirtalul Silver Hill din Connecticut, unde a stat vreme de cinci zile, din cauza stresului avut in urma cancerului la gat al sotului sau.

Purtatoarea de cuvant a actritei, Cece Yorke a emis o declaratie in care arata ca "Zeta-Jones isi face un control intr-o clinica. Actrita vrea sa aiba grija de starea ei de sanatate periodic, intr-un mod optim".

"Intretinerea" ar putea dura 30 de zile, astfel incat medicii sa monitorizeze administrarea medicamentelor actritei. Este o afirmatie care a fost contestata de catre specialistii in domeniu.

"Ceea ce a spus purtatoarea de cuvant nu are sens. Daca nimic nu era grav si ea ar fi facut fata vietii cotidiene, atunci ea nu ar fi trebuit sa mearga la spital. Motivul pentru care pacientii sunt admisi intr-o clinica de psihiatrie se datoreaza faptului ca starea lor este atat de grava, incat au nevoie de o internare in spital", a spus doctorul psihiatru, Carole Lieberman din Beverly Hills.

Nu se stie exact ceea ce a declansat aceasta recidiva suspecta, dar este posibil sa existe usoare tensiuni maritale.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#internare Catherine Zeta Jones, #Catherine Zeta Jones psihiatrie, #tensiuni Catherine Zeta Douglas, #Catherine Zeta tulburare bipolara , #actori