Care este cea mai frumoasa actrita romanca mai putin cunoscuta? - Sondaj Ziare.com

Marti, 23 Iulie 2013, ora 08:39
20160 citiri
Care este cea mai frumoasa actrita romanca mai putin cunoscuta? - Sondaj Ziare.com
Foto: Montaj Facebook

Atunci cand vine vorba de actrite tinere, cu totii ne gandim la cele care tin ocupate primele pagini ale ziarelor, insa lumea cinematografiei este plina de artiste despre care nu vorbeste aproape nimeni.

Ziare.com va invita sa alegeti cea mai frumoasa actrita mai putin cunoscuta din Romania.

Ana Ularu este actrita romanca ce a jucat alaturi de Bradley Cooper in pelicula "Serena". Aceasta a interpretat si rolul sotiei actorului din "Marea Mahmureala".

Extrem de talentata si apreciata este si Ioana Picos, cunoscuta si pentru rolurile din telenovele. In cadrul unui interviu acordat Ziare.com, Ioana a povestit ca primul rol pe care l-a jucat a fost in serialul "La Bloc".

Ioana Picos, despre invidia intre tinerii actori si de ce se refuza un rolInterviu

Dorotheea Petre este cunoscuta pentru "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", in care a interpretat rolul care i-a adus, in 2006, Premiul Special pentru Cea Mai Buna Actrita de la Festivalul de Film de la Cannes.

Frumusica Roxana Condurache s-a nascut la Iasi, insa a atins succesul peste hotare, fiind colega de platou cu nume mari, printre care Rachel Weisz, Monica Bellucci si Vanessa Redgrave.

Ana Popescu a ajuns in atentia opiniei publice dupa ce a interpretat rolul lui Toni din filmul "Buna! Ce faci?". A mai aparut in "Evadarea", "Si caii sunt verzi pe pereti" si "Zapada galbena".

Madalina Anea este plina de energie si dornica de afirmare. Rolul care a adus-o in atentia tuturor a fost cel din "Mamaia", unde a interpretat-o pe "Ana". Tanara actrita spera ca intr-o zi sa ajunga sa o interpreteze pe regina Maria a Romaniei.

Madalina Anea se vede regina Maria a RomanieiInterviu

Pelicula "Nunta muta" a fost filmul care a facut-o cunoscuta pe Meda Andreea Victor. O putem vedea pe tanara actrita si in "Funeralii fericite", un film lansat in 2013.

Foto: Cinemagia

Pe Ioana Blaj cu totii o cunoastem dintr-o reclama celebra la o companie de telefonie mobila. Ioana se mai poate lauda cu rolurile din "Marti, dupa Craciun" si "Cumparaturi de ultim moment".

"Contra Timp 2", "Pacatele Evei" si "Ho ho ho" sunt doar cateva dintre productiile care au facut din tanara Raluca Aprodu un profesionist.

Multi romani ne fac cinste in afara tarii, iar Ana Caterina Morariu se numara printre acestia. Italia este cucerita de romanca cu "ochi patrunzatori si buze senzuale", cum a numit-o presa italiana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#actrite tinere romance, #actrite tinare Romania, #cea mai frumoasa actrita debutanta, #actrite tinere Romania sondaj , #actori
Comentarii