Ce ascund pe sub tricou? Actori si patratelele lor de pe abdomen (Galerie foto)

Joi, 08 Mai 2014, ora 08:48
13908 citiri
Ce ascund pe sub tricou? Actori si patratelele lor de pe abdomen (Galerie foto)
Foto: People

Aspectul fizic ireprosabil este o conditie de baza pentru a ramane pe piata, in Cetatea Filmului. In lipsa acestuia e nevoie de o carisma uriasa pentru a reusi.

Exista insa vedete care nu doar ca au grija de fizicul lor; ceea ce au reusit sa obtina la sala poate fi urcat la gradul de arta. E cazul unor actori precum Matthew McConaughey, Hugh Jackman, Zac Efron, Dwayne Johnson, Chris Hemsworth sau Chris Evans, inclusi de DeeBomb intr-un top al celebritatilor cu abdomene sculptate.

Cand nu slabeste pentru a intra in pielea unui personaj, Matthew McConaughey impresioneaza cu fizicul sau, mai ales atunci cand isi scoate camasa. Originar din Texas, acesta este surprins adesea cu bustul gol, in vacanta, de aparatele paparazilor.

Din fericire pentru fanii sai, isi arata bustul spectaculos si in filme, urmand sa poata fi vazut din nou astfel in continuarea francizei a "Magic Mike".

Hugh Jackman este unul dintre cei mai respectati actori de la Hollywood, atat datorita talentului, cat si infatisarii sale. Rolul din "Wolverine" i-a impus sa se pastreze in forma, asa ca in prezent este posesorul unuia dintre cele mai sexy abdomene din Cetatea Filmului.

Va putea fi admirat in cea mai buna forma si in "X-Men: Days of Future Past", care se lanseaza vara aceasta.

Michael B. Jordan, cunoscut din "Fruitvale Station", dar care a putut fi vazut si in "That Awkward Moment", alaturi de un alt frumos al Hollywood-ului, Zac Efron, este si el posesorul unui bust de invidiat. Va putea fi revazut curand intr-un remake "Fantastic Four", el urmand sa fie personajul principal.

Gratie abdomenului impresionant, Zac Efron a castigat recent si un premiu la ultima editie a premiilor MTV, unde s-a lasat dezbracat pe scena de Rita Ora. Foarte curand va putea fi admirat in pelicula "Neighbors", alaturi de Seth Rogen.

Reactia neasteptata a unui actor premiat la MTV Movie Awards (Video)

Nu degeaba Dwayne Johnson este supranumit "The Rock/Piatra". Este folosit adesea pentru reinvierea unei francize, gratie capacitatii sale de a aduce publicul la cinema. Fanii asteapta cu sufletul la gura lansarea peliculei "The Legend of Hercules", vara aceasta, cand va putea fi vazut in toata maretia sa.

Joe Manganiello, care a aparut in "Spiderman", din 2002, are parte de o transformare spectaculoasa in rolul unui stripper din "Magic Mike". "Draft Day", in care joaca, s-a lansat anul acesta, iar in prezent actorul filmeaza pentru comedia "Tumbledown".

Channing Tatum, care a primit recent titlul de "cel mai sexy barbat", este motivul pentru care ar trebui sa vezi "Step Up", daca esti femeie. De la acest film, a putut fi vazut in "21 Jump Street", urmand sa apara si in "22 Jump Street", dar si in drama SF "Jupiter Ascending".

Chris Hemsworth, fostul iubit al lui Miley Cyrus, este si el bine cotat, atat ca actor, cat si ca prezenta. Face parte din distributia "Thor", "The Avengers" si chiar din "Snow White and the Huntsman", pelicula pentru care anul acesta incep filmarile.

Henry Cavill este Omul de Otel, fara dubii, despre acesta spunandu-se ca avea, cand a filmat pentru pelicula, doar 3% grasime in corp. Si-a aratat muschii si in "Immortal", in 2011, impresionand atat de mult incat a ajuns sa-l joace pe Superman.

Celebritati despre care nici nu ai banui ce abdomen lucrat au (Galerie foto)

Chris Evans, cunoscut din "The Human Torch", din 2005, dar si din "Captain America", in 2011, a ajuns mina de aur pentru Hollywood. Prestatia sa din "The Avengers" a fost mult aplaudata. Actorul va trece insa in spatele camerei de filmat, urmand sa-si faca debutul ca regizor in "1:30 Train", care va fi lansat pe piata vara aceasta.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#actori abdomene patratele, #actori sexy poze, #actori abdomen poze, #vedete patratele abdomen poze , #actori