Ce iese din combinatia Leonard DiCaprio, gorile si Netflix?

Sambata, 18 Octombrie 2014, ora 13:30
1940 citiri
Ce iese din combinatia Leonard DiCaprio, gorile si Netflix?

Compania media Netflix a anuntat vineri ca, alaturi de Leonardo DiCaprio, va distribui un film documentar intitulat "Virunga", care prezinta situatia gorilelor de munte, specie pe cale de disparitie.

"Vom lucra impreuna cu Leo si vom prezenta telespectatorilor din intreaga lume o poveste incredibila, captivanta, care va tine publicul cu sufletul la gura pana la final", a declarat Ted Sarandos, un oficial de la Netflix.

Ceea ce este neobisnuit pentru aceasta initiativa este faptul ca filmul documentar va fi lansat simultan pe Netflix si in cinematografele din New York si Los Angeles, pe 7 noiembrie, informeaza Q13 Fox care citeaza CNN.

Potrivit site-ului oficial, documentarul relateaza cum o mica echipa de padurari protejeaza Parcul National Virunga din Congo de mercenari inarmati, braconieri si alte persoane influente care vor sa puna mana pe resursele naturale ale zonei.

DiCaprio, producator executiv al documentarului, a vorbit despre parteneriatul cu Netflix ca fiind "o oportunitate interesanta de a informa oamenii despre acest subiect si a-i convinge sa ajute".

"Filme ca Virunga sunt povesti puternice, care reprezinta o fereastra spre diversitatea culturala si naturala incredibila a lumii noastre, fortele care ameninta sa o distruga si oamenii care se lupta sa o protejeze", a adaugat actorul.

Gorilele de munte sunt o subspecie a gorilei descoperita in 1902 si acum aflata in pericol de disparitie din cauza razboaielor, vanatorii, bolilor si altor amenintari. Mai exista mai putin de 800 de exemplare in salbaticie acum, aproximativ jumatate fiind in Muntii Virunga, aflati la granita dintre Congo, Rwanda si Uganda.

Leonardo DiCaprio, discurs inaltator in fata liderilor lumii adunati la ONU (Video)

DiCaprio, unul dintre cei mai respectati actori de la Hollywood, este un activist pe diverse probleme de la protejarea elefantilor si tigrilor pana la schimbarile climatice.

Gest impresionant al lui Leonardo DiCaprio - doneaza inca 7 milioane de dolari

In septembrie, actorul s-a adresat liderilor lumii prezenti la summit-ul ONU privind influenta poluarii asupra climei, indemnandu-i sa ia masuri pentru a rezolva "cea mai mare provocare a vietii noastre pe aceasta planeta."

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#DiCaprio Netflix documentar gorile , #actori