Ce s-a ales de frumuseii anilor '80 - pentru cati dintre ei se mai suspina inca? (Galerie foto)

Marti, 18 Iunie 2013, ora 12:47
6592 citiri
Ce s-a ales de frumuseii anilor '80 - pentru cati dintre ei se mai suspina inca? (Galerie foto)
Foto: StarCrush

Anii '80 au avut farmecul lor. Parul mai lung, aspectul usor efeminat... Poate trendul nu a plecat complet. In orice caz, semn ca se deosebeau cu ceva de ceea ce fusese si de ceea ce avea sa vina sunt posterele depozitate pe undeva, care vorbesc, parca, despre alta lume.

Daca le rasfoiesti, fie si pe fuga, vezi insa ca multi dintre "frumuseii" acelor ani inca se mentin in gustul publicului, dupa ce au schimbat cate ceva, pe ici pe colo, prin locurile esentiale. Iata o paralela intre anii '80 si prezent, realizata de StarCrush, care prezinta cativa dintre actorii acelor ani si cum au evoluat ei in timp.

Rob Lowe

Rob Lowe facea parte din artileria grea a acelor ani, alaturi de Molly Ringwald si Emilio Estevez, care au aparut in mai multe filme purtand semnatura lui John Hughes. Multe fane au oftat dupa el mai ales in The Outsiders si St. Elmo's Fire.

In anii '90, Rob s-a indreptat spre comedie, cu Wayne's World si Tommy Boy. In prezent poate fi vazut in Parks and Recreation, avand o prestatie de zile mari si in Behind the Candelabra.

Matt Dillon

La fel ca si Rob Lowe, si ca mai toti frumuseii anilor '80, si Matt Dillon a aparut in The Outsiders, fiind aclamat si in Drugstore Cowboy.

Ulterior, rolurile sale au devenit mai diverse, putand fi vazut in comedii ca There's Something About Mary, drame ca Crash sau in ciudatul Wild Things. Poate fi vazut si jucand alaturi de Kristen Wiig in Girl Most Likely.

John Cusack

Multi si mai ales multe si-l amintesc pe John Cusack din Better Off Dead sau Say Anything, stabilind noi standarde pentru bietii prieteni ai fanelor sale.

Cusack a continuat sa joace, abordand, pe rand, mai toate genurile. A aparut in Hot Tub Time Machine in 2012, o comedie savuroasa, dar si in Raven. In 2013 apare in The Butler, alaturi de o sumedenie de mari nume, Oprah fiind unul dintre acestea. Va ramane insa in memoria colectiva pentru rolul facut in High Fidelity, in care, practic, darama toate prototipurile jucate in anii '80.

John Stamos

John Stamos a trecut usor de la actor de soap opera la General Hospital si la unchiul favorit al Americii, si sexy pe deasupra, cu rolul din Full House.

Ulterior, nu a mai aparut in multe filme, insa a continuat sa joace in seriale de televiziune, ER fiind unul dintre acestea. A avut aparitii si in Glee, dar si in The New Normal. Curand, va gazdui insa un talk show in care vedetele vot povesti cum si-au pierdut virginitatea.

Robert Downey Jr.

In anii '80, era un baiat rau absolut adorabil, latura demonstrata din plin in Less Than Zero. A mai aparut in Weird Science sau Brat Pack.

Ulterior, a putut fi vazut in Chaplin, Natural Born Killers. A avut o pauza de reinventare a imaginii, iar de curand s-a intors cu Iron Man, cu un succes nebun.

James Spader

James Spader e cunoscut din Pretty in Pink, unde joaca rolul unui playboy bogat si insuportabil, dar si din Wall Street sau Sex, Lies and Videotape.

Rolurile care au urmat au fost mai intunecate, in filme ca Crash sau comedia neagra, dar sexy, Secretary. Recent, a jucat in patru sezoane din Boston Legal, a avut un rol in The Office si chiar unul in Lincoln. Va putea fi vazut si in drama Blacklist, a postului NBC.

Patrick Dempsey

Cu un chip nu foarte special, dar indeajuns de chipes incat sa apara pe micul ecran, Patrick Dempsey a fost distribuit in Can't Buy Me Love sau Loverboy.

Anii au trecut, iar chipul sau s-a cizelat, transformandu-l intr-un adevarat sex-simbol. Si-a castigat porecla McDreamy ca Dr. Derek Shepherd in Grey's Anatomy. Imaginea ii e intregita de faptul ca participa activ la curse cu masini.

Christian Slater

Christian Slater a jucat de mai multe ori rolul de baiat rau, in filme precum Heathers sau Gleaming the Cube. Era exact genul de baiat pe care sa-l aduci acasa daca voiai sa-ti vezi parintii facand o criza.

De atunci, Slater a aparut in nenumarate filme, inclusiv Interview with the Vampire, Very Bad Things, 3000 Miles to Graceland. A jucat si in Bobby, regizat de un alt frumusel al anilor '80, Emilio Estevez.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#actori anii 80 poze, #actori 80 prezent, #John Cusack tinerete poze, #Robert Downey Jr tinerete poze, #actori idoli ani 80, #actori poze trecut prezent , #actori