Cel mai bine platiti actori de la Hollywood, insa pe nedrept

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 20:50
6409 citiri
Cel mai bine platiti actori de la Hollywood, insa pe nedrept

Comedia e grea. Cu mana pe inima o pot recunoaste macar 6 dintre actorii inclusi de Forbes intr-un clasament al vedetelor cu un salariu prea mare fata de incasarile filmelor in care joaca.

Will Ferrell se situeaza pe prima pozitie a acestui clasament. Dupa succese precum Elf si Talladega Nights, asteptarile, in ceea ce priveste incasarile, erau mari, insa Land of the Lost, in care s-au investit 100 de milioane de dolari, nu a adus decat 69 de milioane de dolari. Atfel, pentru fiecare dolar platit actorului, s-au incasat numai 3,35 de dolari, conform Forbes.

Eddie Murphy a fost, in urma cu cativa ani, un pariu castigat pentru multe case de productie, gratie Dr. Dolittle sau Daddy Day Care, insa lucrurile s-au schimbat. Chiar daca inca e popular, multumita Shreck, in ultima verme, pentru fiecare dolar platit actorului s-au incasat numai 4,45 de dolari.

Denzel Washington are sperante mari cu cel mai recent film al sau, Unstoppable, al carui regizor este Tony Scott, care a mai lucrat cu Denzel de cinci ori pana acum. Se spera ca de data aceasta actorul sa aduca mai mult decat 5,10 dolari pentru fiecare dolar care i se plateste.

Seth Rogen, cunoscut din Funny People, aduce 6,75 de dolari la fiecare dolar cu care este platit. Cel mai recent film in care joaca, The Green Hornet, cel mai probabil nu va aduce cu mult mai mult decat cat s-a investit. In cazul Funny People, s-au consumat 75 de milioane pentru realizarea filmului, incasandu-se numai 71 de milioane.

Tom Cruise, candva printre cel mai bine cotati actori, nu reuseste sa revina cu aceeasi forta. N-a reusit cu Valkyrie si nici cu Knight&Day, in care apare si Cameron Diaz, insa se spera ca franciza Mission: Impossible nu va fi o misiune imposibila in ceea ce priveste incasarile. Pentru fiecare dolar care i se plateste, se incaseaza 7,20 de dolari.

Drew Barrymore nu are nici ea prea mult noroc in ultima vreme, iar Lucky You si Everybody's Fine au dovedit-o din plin. Going the Distance a mers un pic mai bine, fata de cele 42 de milioane de dolari investite incasandu-se 32 de milioane de dolari. Oricum, fiecare dolar pe care il castiga actrita aduce casei de productie 7,45 de dolari.

Matt Damon s-a dovedit o investitie buna in filmele Bourne, insa lucrurile s-au schimbat odata cu Green Zone, Invictus si The Informant. Pentru fiecare dolar investit in actor, el a adus numai 8,30 de dolari.

Vince Vaughn a fost si el o lovitura cu Four Christmases, insa in prezent nu aduce mai mult de 8,35 de dolari la fiecare dolar pe care il castiga.

Adam Sandler, o buna alegere pentru Grown Ups, s-a dovedit o alegere nu neaparat inspirata in Funny People. La fiecare dolar care ii intra in buzunar din filme, actorul nu aduce mai mult de 8,45 de dolari.

Jim Carrey Dupa dezamagirile (in ceea ce priveste incasarile) suferite de The Number 23 si Fun With Dick & Jane, se asteapta ca eroul din Masca sa-si ia revansa cu I Love You Phillip Morris. Pana atunci, insa, el nu aduce decat 8,60 de dolari la fiecare dolar care ii intra in buzunar.

Citeste si:
Ludovic Orban: „Eu nu pot să cred că preşedintele României a pus mâna pe telefon să-l sune pe un preşedinte de filială să-i spună «sprijină-l pe Cîţu»"
Ludovic Orban: „Eu nu pot să cred că preşedintele României a pus mâna pe telefon să-l sune pe un preşedinte de filială să-i spună «sprijină-l pe Cîţu»"
Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că unii preşedinţi liberali de filiale judeţene transmit mesajul că preşedintele României îl sprijină la alegerile interne ale PNL din...
Care sunt riscurile ca desfașurarea congresului PNL să aibă loc în scenariul roșu COVID-19. „Bucureștiul are rată de dublare la aproximativ 10 zile”
Care sunt riscurile ca desfașurarea congresului PNL să aibă loc în scenariul roșu COVID-19. „Bucureștiul are rată de dublare la aproximativ 10 zile”
Mai sunt doar câteva zile până la congresul PNL, de sâmbătă 25 septembrie, când va fi ales liderul partidului aflat la guvernare dintre Florin Cîțu, premierul României și Ludovic Orban,...
Sursa: Ziare.com