Cel mai bine platiti actori de seriale (Galerie foto)

Marti, 25 Septembrie 2012, ora 17:26
5451 citiri
Cel mai bine platiti actori de seriale (Galerie foto)

Desi, asa cum declara Brad Pitt recent, actorii nu se mai pot astepta la salarii cu asa multe zerouri ca pana acum, nu inseamna ca unii nu pot castiga binisor si in aceste vremuri.

Actorii de televiziune au avantajul de a avea contracte care ii tin ocupati tot anul, iar in cazul unora rasplata e pe masura. Business Insider a realizat un clasament al celor mai bine platiti actori de televiziune ce joaca in episoade care ruleaza la TV in SUA.

Astfel, Pe locul 17 se afla Alec Baldwin, care joaca in serialul 30 Rock, acesta fiind platit cu 300.000 de dolari pe episod.

Tina Fey, colega de platou cu Alec Baldwin, si ea fiind cuprinsa in distributia 30 Rock, castiga chiar 385.000 de dolari pe episod, estimandu-se ca sezonul final va avea circa 13 episoade. In clasamentul realizat de publicatie se afla pe locul 12.

Pe 11 se situeaza Tim Allen, care joaca in serialul Last Man Standing, el primind 225.000 de dolari pe episod.

Actrita Patricia Heaton, aflata pe locul 10 in acest top, joaca in serialul The Middle, avand un salariu de 235.000 de dolari pe episod, un sezon avand, in medie, 24 de episoade.

Simon Baker, care apare in The Mentalist, serial cu circa 24 de episoade pe sezon, primeste 300.000 de dolari pe episod. Actorul se afla pe locul 7 in acest clasament.

Sandra Oh, Ellen Pompeo si Patrick Dempsey (locul 5), adica o parte din distributia Grey's Anatomy, serial cu circa 24 de episoade pe sezon, castiga 350.000 de dolari pe episod.

Mariska Hargitay, care joaca in Law and Order: SVU, primeste jumatate de milion de dolari pe episod, ea aflandu-se pe locul 4 in acest clasament.

Mark Harmon, care apare in serialul NCIS, ia tot 500.000 de dolari pe episod.

Jon Cryer, care joaca in Doi Barbati si Jumatate, ia 600.000 de dolari pe episod, serialul avand 24 de parti pe sezon. El se afla pe locul doi, pe primul fiind mai tanarul sau coleg de platou, inlocuitor al lui Charlie Sheen.

Ashton Kutcher este cel mai bine platit dintre actorii din seriale aflate in grila de toamna la TV, in SUA, acesta primind 700.000 de dolari pe episod.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#actori seriale TV salarii, #actori salarii, #Asktin Kutcher salariu, #actori salariu episod , #actori