Charlie Sheen: Am 16 masele de minte!

Vineri, 24 Ianuarie 2014, ora 09:54
2057 citiri
Charlie Sheen: Am 16 masele de minte!

Se poate spune despre Charlie Sheen ca are un mare defect: obisnuieste sa minta, fapt pe care si el il admite. De multe ori a mintit pentru a nu se prezenta in emisiuni sau evenimente, adesea repetand chiar minciunile.

Invitat la The Tonight Show, gazduit de Jay Leno, cel care peste numai cateva zile va renunta la emisiune, dupa 22 de ani, Sheen, care de aceasta data a reusit sa ajunga, a recunoscut ca nu s-a dat in laturi de la nimic pentru a scapa de indatoriri. A inscenat chiar un accident de masina, trimitand fotografia in studio si motivand ca nu are cum sa ajunga, fapt recunoscut in recenta emisiune.

In varsta de 48 de ani, Sheen a spus "pas" multor invitatii pe platoul emisiunii, folosind de mai multe ori si scuza cu dentistul. Numai ca de foarte multe ori, dupa cum a remarcat Jay Leno, a motivat ca-si scoate maseaua de minte.

"Intotdeauna am avut probleme cu maselele de minte", a explicat amuzat Sheen.

Cand Jay Leno, in varsta de 63 de ani, i-a spus ca, din scuzele folosite reiese ca si-a scos cel putin patru masele de minte, actorul a replicat ca are "16 masele de minte".

La finele ultimei emisiuni prezentate de Leno avandu-l ca invitat pe Sheen, moderatorul a recunocut ca actorul din Anger Management este una dintre prezentele sale preferate in studio, insa ca tot acesta este si cel care a anulat, in ultimul moment, de cele mai multe ori venirea in platou. Jay Leno se va parasi postul la care a lucrat in ultimii 22 de ani, NBC, el urmand sa fie inlocuit de Jimmy Fallon in februarie.

Dupa 22 de ani, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori TV spune "adio" - ultimul invitat

Ultimul sau musafir in emisiune va fi Billy Crystal, care a fost, de fapt, si primul sau invitat, cu ani in urma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Charlie Sheen masele minte, #Charlie Sheen Jay Leno, #Charlie Sheen The Tonight Show, #Charlie Sheen minciuni, #Charlie Sheen accident masina regizat , #actori