Cum arata in prezent si de ce s-a apropiat de Dumnezeu "Maddie" din Maddie si David (Foto)

Vineri, 20 Martie 2015, ora 11:55
14697 citiri
Cum arata in prezent si de ce s-a apropiat de Dumnezeu "Maddie" din Maddie si David (Foto)
Foto: Pinterest

Actrita Cybill Shepherd, cea care a ramas in amintirea multora cu numele de "Maddie", din serialul "Moonlight", unde a jucat cu Bruce Willis (David, in serial), a ajuns la 65 de ani.

O varsta la care, spune ea, s-a intors, pentru a doua oara, catre Dumnezeu, conform ContactMusic.

Actrita, pentru care religia a fost intotdeauna importanta, a avut un moment in care n-a mai crezut in Dumnezeu, in 2012, cand s-a rupt logodna cu psihologul sarb Andrei Nikolajevici. De atunci nu s-a mai rugat, alungand, cumva, divinitatea din viata sa, dupa cum a declarat.

Cybill Shepherd, din Moonlighting (Maddie si David), se marita, la 62 de ani

De la finele anului trecut admite ca a avut o revelatie, intorcandu-si din nou fata catre Dumnezeu. A fost momentul cand, coincidenta sau nu, i s-a oferit un rol in filmul religios "Do you believe?".

Actrita a declarat recent, pentru un post american de televiziune, ca exact in momentul in care reprimise divinitatea in viata sa i s-a oferit si acest rol. In film, Shepherd este o mama care incearca sa constientizeze moartea copilului sau. A intrat in rol fara greutate, recunoaste ea, pentru ca a avut o sora care a murit de tanara, fiind martora suferintei propriei mame.

Rolul o poarta exact prin momente pe care ea insasi le-a trait, negand existenta divinitatii, pentru ca, apoi, sa aiba o revelatie care sa-i redea increderea in Dumnezeu.

Foto: ContactMusic

A.S.

#Cybill Shepherd prezent, #Cybill Shepherd Maddie si David, #Cybill Shepherd poze recente, #Cybill Shepherd 2015, #Cybill Shepherd Do you believe, #Cybill Shepherd filme, #Cybill Shepherd religie , #actori