Cum intampina fostele sex-simboluri batranetea (Galerie foto)

Duminica, 02 Martie 2014, ora 12:10
10338 citiri
Cum intampina fostele sex-simboluri batranetea (Galerie foto)

Sunt toti actori celebri, dar, in anii de glorie au fost mai mult decat atat, aspectul fizic deosebit impunandu-i drept sex-simboluri. Sophia Loren, Brigitte Bardot, Alain Delon, iata cativa dintre cei carora frumusetea le-a netezit din plin calea catre succes.

Timpul nu sta pe loc insa, si cum a fi sex-simbol, trebuie sa o recunoastem, este apanajul tineretii, cum se impaca cei care au obtinut candva acest ravnit statut cu transformarile aduse de trecerea anilor? Cum intampina fostele sex-simboluri batranetea?

Ca pe ceva firesc, cum se poate spune despre Sophia Loren, marea doamna a cinematografiei italiene. Naturaletea cu care a primit admiratia publicului din intrega lume in anii sai de aur, a insotit-o pe celebra actrita si odata cu trecerea timpului.

A ajuns la varsta de 79 de ani, iar la fiecare dintre aparitiile sale a surprins in mod placut prin frumusete si eleganta. A declarat ca nu si-a facut din aspectul fizic un scop in sine, de aceea a refuzat sa apeleze la operatii estetice. Cum reuseste sa arate atat de bine? Prin sport zilnic, alimentatie sanatoasa, odihna si optimism. "Mi-am pastrat frumusetea datorita dragostei de viata, spaghetelor si uleiului de masline", a marturisit Sophia Loren intr-un interviu.

Dincolo de imaginea de sex-simbol si de cea de actrita celebra, Sophia Loren reprezinta modelul unei adevarate mame italiene, declarand ea insasi ca este foarte preocupata de rolul de mama si bunica. Pentru toate acestea, acum, ca si in urma cu cinzeci de ani, Sophia Loren entuziasmeaza la fiecare aparitie publicul, conationalii sai iubind-o si numind-o simplu: Bella.

Cu nostalgia trecutului, iata felul in care a intampinat Alain Delon trecerea anilor. Pare greu de crezut, dar frumosul cinematografiei franceze a ajuns la 78 de ani. Sex-simbol la tinerete, prezenta carismatica si in prezent, cand cucereste prin aceeasi privire patrunzatoare a ochilor sai albastri.

"Succesul m-a facut cel mai fericit om", declara intr-un interviu Alain Delon, recunoscand, insa, cu sinceritate, ca singuratatea l-a apasat in ultimii ani. Dupa divortul din 2002, de manechinul Rosalie van Breemen, cu care are doi copii, celebrul actor nu a mai fost vazut in compania niciunei femei. A marturisit, de altfel, ca o poveste de dragoste tumultuoasa nu mai este potrivita varstei sale, singura femeie din viata sa fiind acum fiica sa, Anouchka.

Fidel principiilor unei epoci trecute, actorul spune ca se simte strain de aceste vremuri in care "femeile si-au pierdut mult din feminitate" si "in care s-au banalizat lucrurile impotriva naturii"- anul trecut, intr-un interviu, Alain Delon s-a declarat ferm impotriva adoptiei de copii de catre cuplurile de homosexuali.

Dezamagita de propria viata, iata cum se simte Brigitte Bardot la batranete, dupa cum a lasat sa se inteleaga din interviurile acordate. Infatisarea pe care o are astazi nu mai aminteste nimic din frumusetea rapitoare a celei care s-a impus drept legenda B.B.

S-a retras definitiv din lumea filmului la numai 38 de ani, marturisind ca imensul succes pe care l-a cunoscut a fost greu de gestionat, aducandu-i numai dezamagiri in viata personala. Dorind parca sa incheie definitiv aceasta perioada din viata sa, a ales sa traiasca fara cochetarie si implicandu-se in domeniul protectiei animalelor.

"Batranetea este ingrozitoare, dar face parte din viata", declara intr-un interviu Brigitte Bardot, care, in fond, dovedeste ca este o luptatoare. Mesajul sau transmis indirect publicului pare a fi: "Cand ajungi sa fii foarte dezamagit de viata ta, dedica-te unui scop nobil".

Cultivandu-si in continuare atuurile fizice, iata cum intampina trecerea anilor actrita americana Raquel Welch. Cea care a devenit sex-simbol al anilor 1960, dupa ce a aparut imbracata sumar in filmul "One Million Years B.C.",a ajuns la varsta de 73 de ani.

Chiar daca rolurile de succes la maturitate au ocolit-o, Raquel Welch s-a mentinut in atentia publicului pastrandu-si un aspect fizic exceptional. Cum i-a reusit? Facand mult sport si mancand foarte sanatos, marturiseste actrita. Mesajul lui Raquel Welch? "Femeile nu trebuie sa fie speriate de batranete - trebuie sa inteleaga ca este doar un alt capitol din viata noastra si sa accepte lucrul asta", a declarat actrita intr-o emisiune a lui Oprah Winfrey.

Traind din plin prezentul, iata cum il regasim pe Robert Redford la 77 de ani. Blond, cu ochi albastri, s-a impus in anii 1960 drept un model masculin de prima clasa. Actorul a marturisit insa ca i se parea ciudat si chiar inconfortabil sa fie laudat mai degraba pentru felul ca arata bine, de aceea a hotarat sa faca tot posibilul pentru a iesi din categoria "sex-simbol". A interpretat roluri diferite, s-a implicat ca producator, regizor, devenind un nume greu in industria de film americana.

Anii maturitatii i-au adus un plus de seductie, iar la iesirile in public Robert Redford afiseaza acea siguranta si degajare caracteristice unui barbat implinit, atat in viata personala (s-a casatorit pentru a doua oara la 72 de ani), cat si in cea profesionala.

Filmul "All Is Lost" (2013), in care joaca rolul unui naufragiat a fost primit cu aprecieri din partea criticilor. "Sunt foarte fericit ca am reusit sa fac acest film", a declarat recent cu satisfactie Robert Redford.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#sex simboluri la batranete, #staruri batranete, #Alain Delon 78 ani, #Sophia Loren 79 ani, #Robert Redford All Is Lost , #actori