Cupluri celebre de cursa lunga (Galerie Foto)

Miercuri, 16 Februarie 2011, ora 18:26
4672 citiri
Cupluri celebre de cursa lunga (Galerie Foto)

Hollywood-ul si, in general, lumina reflectoarelor nu favorizeaza prea multe cupluri. Putine gasesc puterea de a merge mai departe in aceeasi formula, oarbe la ispite. Si, totusi, exista cateva cupluri celebre care dainuie de ani buni, indiferent daca au sau nu acte care sa le certifice relatia.

Tom Hanks si Rita Wilson reprezinta un bun exemplu, cei doi actori fiind casatoriti inca din 1998.

John Travolta si Kelly Preston s-au casatorit in 1991 si au trecut prin multe momente "delicate" impreuna, cea mai mare cumpana fiind moartea fiului lor, Jett, in 2009. Insa un an mai tarziu li s-a mai nascut un copil, Benjamin.

Annette Bening si Warren Beatty. Lista femeilor care au trecut prin patul lui Warren Beatty e probabil mai lunga decat cea in care sunt trecute filmele in care a jucat Warren Beatty, conform Life. Insa in 1992, playboy-ul s-a asezat la casa lui alaturi de Bening.

Kurt Russell si Goldie Hawn sunt impreuna inca din 1983, demonstrand ca nu e nevoie de un certificat de casatorie pentru ca o relatie sa reziste.

David Bowie si Iman Respectand traditia de acum cateva decenii, rockerul David Bowie a luat-o de nevasta pe Iman, celebru model, in 1992. Intalnirea celor doi a fost aranjata de o coafeza.

Antonio Banderas si Melanie Griffith, celebri actori de la Hollywood, si-au spus "da" in 1996 si s-au tinut de cuvant.

Matthew Broderick si Sarah Jessica Parker, starul din Sex and the city, l-a gasit pe Mr. Big din viata reala in 1997, in persoana actorului Matthew Broderick, cu care locuieste in prezent la New York.

Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver, chiar daca au vederi politice diametral opuse, el republican, ea democrata, reusesc sa se puna de acord in rest, casatoria lor "functionand" ca unsa din 1986.

Johnny Depp si Vanessa Paradis fac cap de ziar anual, cu stirea conform careia in sfarsit s-ar casatori. Insa in fiecare an cei doi dau dezmintire. Totusi, sunt impreuna din 1998, avand si doi copii. Intrebat de ce nu se casatoreste cu Vanessa, Johnny declara ca ar fi o rusine sa-i strice iubitei sale asa frumusete de nume de familie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#cupluri celebre Hollywood, #actori casatoriti Hollywood, #mariaje fericite actori, #cupluri celebre actori, #Johnny Depp, #Antonio Banderas , #actori