Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Din trecutul ascuns al celebritatilor (Galerie foto)

Duminica, 28 Iulie 2013, ora 20:36
3234 citiri
Din trecutul ascuns al celebritatilor (Galerie foto)

Celebritatea vine cu neajunsul de a fi mereu sub lupa. Chiar si dupa multi ani petrecuti la Hollywood, in care au reusit sa ascunda unele secrete din trecut, informatii nu intotdeauna magulitoare inca mai ies la iveala despre vedete.

BuzzFeed releva cateva dintre acestea, aratandu-ne o fata nevazuta pana acum despre unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood.

Astfel, despre actorul Christopher Walken nu multa lume stie ca la 15 ani calatorea cu circul. Ai zice ca hranea animalele sau se intretinea cu clovnii, insa, in realitate, tanarul Cristopher era imblanzitor de lei.

Tot la inceputuri, Sylvester Stallone, care stia ca actoria e chemarea sa, a facut compromisul de a juca in filmul porno Party at Kitty and Stud's, prima sa aparitie pe un ecran. A povestit ulterior ca a avut de ales: ori sa faca acest film - pentru care a fost platit cu 200 de dolari pentru doua zile de munca - ori sa jefuiasca pe cineva, mai ales ca era deja un om al strazii, fiind dat afara din apartamentul in care locuia.

Actorul Jake Gyllenhaal a avut norocul de a primi primele lectii de soferie chiar de la marele Paul Newman, acesta fiind un prieten de familie.

Despre actorul Steve Buscemi (stanga sus) putini stiu ca in trecut a fost pompier in New York. De altfel, dupa evenimentele din 11 septembrie 2001, s-a alaturat fostilor sai colegi pentru a ajuta.

Omul de televiziune Jerry Springer a cunoscut si alte laturi ale faimei, el fiind, in 1977, primar al orasului Cincinnati.

Pe numele real Mark Sinclair Vincent, fiul unei astroloage caucaziene si al unui barbat pe care nu l-a cunoscut niciodata, despre care mama sa i-a spus doar ca avea origini foarte incalcite (italian, scotian si nu numai) a crescut la New York. Cand, impreuna cu un grup de prieteni a vrut sa vandalizeze un teatru, directorul institutiei, in loc sa sune la politie, le-a pus copiilor scenariul in brate, iar de atunci cel care avea sa fie cunoscut ca Vin Diesel a ramas pe scena sau in lumina camerelor de filmat.

Despre actorul Tom Hanks putin stiu ca este inrudit cu Abraham Lincoln.

Actrita Oona Chaplin, care poate fi vazuta in Game of Thrones, este nimeni alta decat nepoata lui Charlie Chaplin.

Geena Davis are si alte calitati in afara celor cunoscute. In 2000, a ajuns pana in semifinalele Olimpiadei ca arcas, desi se apucase de acest sport cu doar doi ani inainte. S-a situat pe locul 24 din 300 de candidati.

Cat despre actorul Tim Allen, acesta a fost arestat in 1978, prins cu 650 de grame de cocaina asupra sa. Desi risca chiar inchisoarea pe viata, data fiind cantitatea mare de drog, a fost inchis putin peste doi ani, micsorandu-i-se sentinta dupa ce a acceptat sa "dea din casa", depunand marturie legat de alti traficanti.

Justin Timberlake si Ryan Gosling nu sunt doar din aceeasi generatie. Cei doi sunt si buni prieteni, de pe vremea cand amandoi jucau in The Mickey Mouse Club. De altfel, mama lui Timberlake i-a fost si tutore legal lui Gosling pe timpul filmarilor, din moment ce cea care il nascuse a fost nevoita sa se intoarca in Canada, pentru a munci.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#actori trecut secrete, #secrete celebritati, #informatii necunoscute vedete, #informatii nestiute celebritati, #actori trecut, #actori primele roluri , #actori