Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Fiul lui Alain Delon: "Imi este frica de tatal meu"

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 08:40
10903 citiri
Fiul lui Alain Delon: "Imi este frica de tatal meu"

Alain-Fabien Delon, fiul in varsta de 18 ani al celebrului actor francez Alain Delon, a oferit un amplu interviu in emisiunea de televiziune "Sept a Huit", difuzata pe canalul TF1.

Materialul intitulat "Alain Delon, celalalt Delon" a starnit multe comentarii dupa difuzarea sa, duminica seara. Anumite surse au declarat ca s-au facut presiuni asupra TF1 pentru a renunta la difuzarea acestei emisiuni. Insa, potrivit 7sur7.be , aceste zvonuri au fost infirmate de Philippe Pecoul, redactorul sef de la "Sept a Huit", care a declarat:

"Subiectul este sensibil, pentru ca este vorba de un baiat in varsta de 18 ani, care se expune pentru prima data in mass-media si care este implicat intr-o problema inca

actuala. Am vorbit cu el si am fost prudenti. Insa nu a existat nicio presiune".

Distractia care s-a transformat in tragedie

In cadrul interviului, fiul actorului a acceptat sa vorbeasca despre scandalul care a zguduit familia Delon in 2011. O fata a fost ranita de un glont in timpul unei petreceri organizate de Alain-Fabien la domiciliul tatalui sau din Elvetia.

Un eveniment care, potrivit lui, l-a facut sa priceapa numeroase lucruri. "Am inteles ca armele sunt periculoase si ca, din vina mea, o fata va ramane cu sechele toata viata", a declarat tanarul.

"Tata nu m-a iertat"

Fiul lui Alain Delon regreta acest incident care, considera el, nu ii va fi trecut niciodata cu vederea de tatal sau. "El nu m-a iertat", spune baiatul, amintind ca i-a cerut iertare tatalui in mod public. "Iarta-ma, tata, pentru toate prostiile din trecut", a spus Alain-Fabien. Dar aceste scuze nu au servit in final la nimic.

Un tata complicat

Dincolo de acest incident neplacut, baiatul a marturisit ca relatia cu tatal sau nu a mers niciodata bine: "Este un tata complicat, insa incerc sa il inteleg. Sunt 50 de ani diferenta intre noi. Ii este frica pentru mine si frica pentru lumea de astazi, pe care nu o intelege", declara tanarul despre tatal sau, astazi in varsta de 76 de ani.

"Imi este teama de el"

Alain-Fabien marturiste ca evita confruntarile cu tatal sau. La intrebarea reporterului: "Va este teama de el", acesta a confirmat: "Da, imi este teama de el".

In ceea ce priveste viitorul, Alain-Fabien marturiseste ca isi doreste sa faca acelasi lucru ca si Alain Delon, fiind influentat chiar de acesta, care considera ca i-a transmis talentul. "Tatal mi-a repetat, intotdeauna, in copilarie: Vei deveni actor pentru ca tatal tau este actor."

Alain Delon are trei copii - Anthony, 48 de ani, rezultat din casatoria cu actrita Nathalie Delon, Anouchka, 22 de ani, si Alain-Fabien, 18 ani, rezultati din relatia cu manechinul olandez Rosalie van Breemen, de care actorul s-a despartit in 2002.

In afara de incidentul cu impuscaturile de la petrecerea de anul trecut, presa a scris ca fiul cel mic a lui Alain Delon a avut si probleme cu drogurile.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#fiu Alain Delon interviu, #Alain Fabien Delon relatie tata, #probleme fiu Alain Delon, #interviu Alain Fabien Delon, #scandal fiu Alain Delon , #actori