Harvey Weinstein ar putea fi arestat, dupa ultimele acuzatii de viol: Victima isi aduce aminte fiecare amanunt al agresiunii

Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 08:58
5517 citiri
Harvey Weinstein ar putea fi arestat, dupa ultimele acuzatii de viol: Victima isi aduce aminte fiecare amanunt al agresiunii
Foto: Facebook Harvey Weinstein

Recentele acuzatii de abuz sexual formulate la adresa lui Harvey Weinstein de actrita Paz de la Huerta, care sustine ca acesta a violat-o de doua ori, ar putea duce la arestarea lui, au declarat pentru CNN surse apropiate investigatiei.

Sursele citate au afirmat ca relatarea lui Paz de la Huerta este cea care ar putea duce la inculparea lui Weinstein, adaugand ca unii detectivi considera ca exista suficiente dovezi pentru arestare.

De altfel, Vanity Fair a relatat ca detectivul Nicholas DiGaudio, care coordoneaza investigatia in cazul Weinstein, a declarat ca, dupa discutia cu de la Huerta, din punctul de vedere al politiei, exista suficiente elemente pentru arestare.

Vineri, intr-o conferinta de presa, seful detectivilor Politiei din New York, Robert Boyce, a apreciat drept credibil cazul actritei Paz de la Huerta din cauza capacitatii acesteia de a-si aminti fiecare moment al agresiunii.

Biroul procurorului districtual din Manhattan a transmis CNN ca un procuror specializat in infractiuni cu caracter sexual desfasoara deja o investigatie in legatura cu incidentele semnalate.

Actrita Paz de la Huerta, cunoscuta din serialul "Boardwalk Empire", afirma ca producatorul Harvey Weinstein a violat-o de doua ori in 2010. Marturia ei se adauga altor 93 de femei care au declarat ca au fost hartuite. Dintre acestea 14 spun ca au fost violate de magnatul de la Hollywood, potrivit AFP.

"Paz de la Huerta spune ca Harvey Weinstein a violat-o de doua ori. Asta il va aduce oare in fata justitiei", se intrebau joi cei de la Vanity Fair.

Actrita in varsta de 33 de ani, care a jucat in serialul produs de HBO "Boardwalk Empire" si "Enter the Void", de Gaspar Noe, relateaza ca Harvey Weinstein a condus-o acasa cu masina, intr-o seara din noiembrie 2010, dupa ce s-au intalnit intr-un bar frecventat de celebritati.

Paz de la Huerta povesteste ca producatorul a insistat sa urce la ea pentru a bea un pahar cu apa. A imbratisat-o de cand au ajuns in apartament, iar cand ea a incercat sa-l respinga a impins-o cu forta pe pat si a violat-o, potrivit declaratiei actritei.

Harvey Weinstein a mai agresat-o o data, in luna decembrie 2010. Potrivit marturiei, el a asteptat-o intr-o seara fara sa o anunte in holul imobilului in care locuia. I-a spus sa taca: "Vorbim in apartament", a detaliat actrita de origine spaniola. Ea a adaugat ca bause in acea seara: "Nu ma simteam bine. Eram inspaimantata (...) Am spus nu. A fost dezgustator. Este ca un porc (...) M-a violat".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Harvey Weinstein viol acuzatie arestat , #actori
Comentarii
S
Stan
rank 1
"Victima isi aduce aminte fiecare amanunt al agresiunii"?