John Travolta iese la rampa: Vorbeste despre acuzatiile privind aventurile sale gay

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 12:57
5817 citiri
John Travolta iese la rampa: Vorbeste despre acuzatiile privind aventurile sale gay
Foto: ContactMusic

De cativa ani, John Travolta se afla in centrul mai multor scandaluri, fiind acuzat de diverse persoane, toate de sex masculin, ca ar fi facut sex cu acestea, in diferite ocazii. Cel mai recent scandal a fost iscat de un fost angajat al actorului, un pilot, care sustine ca Travolta a intretinut relatii intime cu el.

Daca pana acum starul din "Grease" s-a abtinut sa faca declaratii pe aceasta tema, iata ca a decis sa vorbeasca pentru The Daily Beast despre cele mai recente acuzatii. Potrivit lui Travolta, toate aceste acuzatii au un singur punct de pornire: banii, informeaza ContactMusic.

Acuzat ca ar fi facut sex cu fostul sau angajat, Douglas Gotterba, "pe la spatele sotiei sale", asa dupa cum sustine pilotul, actorul are un singur lucru de spus: "Acesta este calcaiul lui Ahile pentru fiecare celebritate. Totul se reduce la faptul ca oamenii vor bani. Asta e tot. Se intampla la toate nivelurile.

In plus, nici nu prea-mi pasa de asta. Poate altii ataca, in replica, mai mult decat o fac eu, insa am decis acum multa vreme sa las presa sa scrie, pentru ca nu o pot controla. Cred ca de asta si continua sa o faca".

Douglas Gotterba a lucrat pentru compania aeriana a lui Travolta, Alto, timp de sase ani, inainte de a pleca din proprie vointa, in 1987. In prezent, cei doi se judeca, in justitie.

John Travolta castiga o batalie in scandalul sexual

Actorul in varsta de 60 de ani sustine ca nu se lasa afectat de astfel de acuzazii si de zvonurile ce circula pe marginea vietii sale personale. Starul de la Hollywood sustine ca singurele lucruri care il deranjeaza, din ce scrie presa, se refera la moartea fiului sau, Jett, la 16 ani, in timpul unei vacante in familie, in Bahamas, in ianuarie 2009.

Acesta califica articolele din presa aparute pe marginea decesului fiului sau ca fiind "de cea mai joasa speta".

Cat despre actualele acuzatii, Travolta sustine ca "tot ce se refera la sex va fi intotdeauna interesant pentru cineva".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#John Travolta acuzatii sex barbati, #John Travolta gay, #John Travolta sex pilot, #John Travolta homosexual, #John Travolta scandal sexual , #actori
Comentarii