Ziare.com

La multi ani, Romania! - Stela Popescu

de Andreea Ghinea
Luni, 28 Noiembrie 2011, ora 16:56

   

La multi ani, Romania! - Stela Popescu
Au trecut aproape 150 de ani de cand vedea lumina tiparului una dintre cele mai emotionante si mai indragite poezii: "Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie". Ziare.com deschide un micro-serial cu ocazia zilei de 1 Decembrie, in care personalitati publice, dar si simpli cetateni vor spune ce ii doresc tarii lor. Stela Popescu ii ureaza Romaniei sa aiba curajul sa isi construiasca singura fericirea.

"I-as dori multe, dar in principiu, cum fericirea nu cade cu harzobul din cer, i-as dori mai mult optimism si mai mult drag de a face... de a-si dori sa fie bine. Ca daca nu toti lucram si daca nu toti facem treaba, degeaba pretindem. I-as dori sa aiba curajul sa isi construiasca singura fericirea si sa nu astepte de la altii", a declarat marea actrita pentru Ziare.com.

La multi ani, Romania! - Sebastian Papaiani

In privinta romanilor, Stela Popescu le transmite acelasi mesaj: sa aiba curaj sa isi construiasca singuri fericirea.

Asa cum noi, romanii de rand, suntem mandri cu oamenii obisnuiti din jurul nostru, dar si cu valorile tarii, Stela Popescu ne-a precizat ca s-a simtit foarte mandra in urma cu peste 20 de ani, atunci cand se afla la Londra si a vazut un afis pe care nu l-a mai uitat de atunci.

"Am plecat la Londra in 1988 si m-am plimbat, bineinteles, am stat o luna de zile si cand am trecut pe la Convent Garden era afis cu Leontina Vaduva, in rolul principal in Traviata. In clipa aceea am avut un sentiment extraordinar. M-am bucurat ca sunt romanca. Pana la urma cei care ne reprezinta sunt valorosi, te simti mandru ca esti roman. Ar trebui sa producem lucruri care sa ne faca si pe noi mandri", ne-a mai spus artista.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2580 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor