Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nicolas Cage, dezamagit de echipa sa: A apelat la un celebru stilist roman

Miercuri, 19 Februarie 2014, ora 13:37
5479 citiri
Nicolas Cage, dezamagit de echipa sa: A apelat la un celebru stilist roman
Foto: neverendingradicaldude.com

Nicolas Cage, actorul se afla in aceste zile in Romania, a fost dezamagit de hainele pregatite de echipa sa pentru filmari, asa ca a apelat la stilistul Adina Buzatu.

Imediat dupa ce a imbracat un sacou din magazinul romancei, intre cei doi s-a legat o prietenie frumoasa, dar si o colaborare pe termen mai lung, anunta Antena 1.

Pentru cel mai nou film "The Dying of The Light", actorul avea nevoie de anumite costume care sa ii puna in valoare umerii lati, insa niciunul dintre cele patru variante pregatite de echipa sa nu a fost pe placul sau.

"Are un corp perfect. Aplauze", a declarat Adina Buzatu, care i-a oferit un sacou din lana si matase naturala. "Este un sacou care cantareste 200 de grame. In secunda in care si-a pus sacoul a avut o senzatie de relaxare si a spus: 'Exact asta imi doream'", a mai spus stilistul.

Nicolas Cage s-a pozat cu fanii la Mamaia

Pentru romanca nu a fost dificil sa lucreze cu el, insa recunoaste ca a avut emotii foarte mari.

"La prima intalnire, cand a vazut hainele, toate lumea avea emotii. Nicolas Cage este cunoscut pentru faptul ca este foarte exigent. Nu ii poti oferi ce vrei tu. Intotdeauna vrea ceea ce trebuie sa fie", a precizat Adina Buzatu.

Impresionat de ceea ce a gasit, Nicolas Cage a ales cateva costume, fiecare costand cateva mii de euro.

Pe langa bani si placerea de a-l cunoaste, Adina Buzatu s-a ales si cu o fotografie. Mai mult, ea a fost impresionata si de o gluma facuta de actor.

"Cea care care ne facea poza avea mari emotii, iar el s-a intors catre mine si mi-a spus: 'Nu stiu cine esti, dar vad ca domnisoara este foarte emotionata cand te vede'", a incheiat stilistul roman.

Foto: Facebook/Trends by Adina Buzatu

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Nicolas Cage stilist roman, #Nicolas Cage Adina Buzatu, #Nicolas Cage haine Adina Buzatu, #Nicolas Cage Romania, #Nicolas Cage filmari Romania , #actori