Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Noi detalii despre cauzele mortii lui Joan Rivers: Asemanari cu decesul lui Michael Jackson

Marti, 11 Noiembrie 2014, ora 19:25
2827 citiri
Noi detalii despre cauzele mortii lui Joan Rivers: Asemanari cu decesul lui Michael Jackson
Foto: Twitter/Joan Rivers

Un nou raport asupra mortii actritei Joan Rivers scoate in evidenta un detaliu nestiut pana acum: un rol in tragedie pare sa-l fi avut si anestezicul folosit, Propofol, acelasi care l-a ucis pe Michael Jackson, in 2009.

S-au facut publice rezultatele autopsiei lui Joan Rivers

Joan Rivers a intrat in stop respirator pe 4 septembrie, in timp ce era tratata la clinica Yorkville Endoscopy, murind dupa ce creierul nu i-a mai fost oxigenat. In documentele privind acest caz nu exista insa date privind greutatea actritei, ceea ce inseamna ca nici anestezicul nu i-a fost administrat atent, vedetei dandu-i-se o cantitate prea mare, informeaza ContactMusic, care citeaza raportul.

In plus, exista si greseli in dosarul sau legat de dozaj, fiind trecute alte cantitati de medicamente decat cele primite in realitate de actrita, dupa cum a declarat un angajat al clinicii, referindu-se inclusiv la Propofol.

In raport se aminteste ca medicul personal al lui Rivers, Gwen Korovin, care a facut si un selfie cel putin nepotrivit cu pacienta sa, in timp ce aceasta era inconstienta, nu avea autorizatia de a practica in clinica.

Scandalos: Ce-a facut medicul lui Joan Rivers, cat vedeta era sub anestezie

In plus, se mai arata in raportul ofcicial, medicii care o operau pe vedeta nu au stiut ca nivelul oxigenului a scazut pana la un nivel periculos de mic.

Raportul vine la o zi dupa ce clinica in care s-a aflat actrita a fost inspectata, gasindu-se mai multe nereguli legate de personal, drepturile pacientilor si chiar procedura in ceea ce priveste interventiile chirurgicale. Conducerii clinicii i s-a dat un termen limita pana in 7 ianuarie 2015 pentru a-si rezolva problemele, in caz contrar urmand sa-si piarda finantarea.

Dupa ce raportul a fost facut public, unicul copil al lui Rivers, Melissa, si-a manifestat prin intermediul avocatilor sai furia vizavi de neregulile gasite, care ar fi costat-o pe mama sa viata. Aceasta se arata de neclinitit in decizia sa de a merge mai departe in justitie, pentru a se asigura ca nimeni nu va mai trece prin ce a trecut mama sa.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#raport moarte Joan Rivers, #Propofol Joan Rivers, #anestezic ucis Michael JacksonJoan Rivers, #raport oficial clinica Joan Rivers , #actori