O actria cunoscuta: Eu si mama vedem fantome

Vineri, 19 Septembrie 2014, ora 12:44
3849 citiri
O actria cunoscuta: Eu si mama vedem fantome
Foto: ContactMusic

Actrita Kate Hudson, fiica lui Goldie Hawn, a afirmat recent ca ea si mama ei au capacitatea de a vedea fantome, declaratia facand deliciul presei internationale.

Vedeta in varsta de 35 de ani a declarat intr-o emisiune recenta si ce vorbeste cu acestea. De obicei, le spune anul, explicandu-le ca nu au ce cauta acolo, relateaza ContactMusic.

"Eu si mama mea, Goldie, putem vedea oameni morti. Nu e vorba chiar de a le vedea, ci mai mult de a le simti spiritul", a explicat ea in talk show-ul lui Alan Carr.

E vorba de o a cincea energie, a spus actrita, mentionand ca ea crede in asa ceva. "Cand vezi ceva, trebuie sa-i spui acelei energii in ce an se afla si ca nu apartine acestui timp", a explicat Kate.

Cher, familiarizata cu fantomele

Totusi, actrita din "Almost Famous" a afirmat ca aceasta abilitate a sa ii aduce si momente de groaza. Aceasta a povestit ca, la un moment dat, a vazut "o fantoma fara chip". "Asta a fost intr-adevar ciudat (infricosator) ", a declarat ea.

Kate Hudson are un fiu de 10 ani, Bingham, cu logodnicul Matthew Bellamy, si un altul, de 10 ani, dintr-un mariaj anterior.

Vorbind despre viata de familie, actrita a spus ca are obiceiul de a injura mult, dar ca incearca sa si-l controleze, punand bani la pusculita de cate ori greseste. Fiecare cuvant nepotrivit ii scoate din buzunar cinci dolari, asa ca baiatul cel mare are deja o mica avere.

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#Kate Hudson fantome, #Goldie Hawn fantone, #vedete vad fantome, #Kate Hudson spirite , #actori