O actrita, despre Brad Pitt: Era prea bun pentru mine - cum era iubitul Ben Affleck

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 13:01
6878 citiri
O actrita, despre Brad Pitt: Era prea bun pentru mine - cum era iubitul Ben Affleck
Foto: REX

La inceputul anilor '90, unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood era format din foarte tinerii, pe atunci, Gwyneth Paltrow si Brad Pitt. Actrita, care s-a despartit anul trecut de Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a vorbit recent despre relatia cu Brad Pitt, dar si despre cea cu Ben Affleck, un alt iubit celebru.

A inlocuit-o pe Gwyneth Paltrow? Chris Martin iubeste o alta castigatoare de Oscar

Gwyneth Paltrow, acum mama a doi copii, a povestit, miercuri, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "The Howard Stern Show", de ce s-a despartit de actualul sot al Angelinei Jolie, Brad Pitt, dar si de Ben Aflleck, acum casatorit cu actrita Jennifer Garner.

"Eram clar indragostita de el (de Brad Pitt - n. red.) ", a spus ea. "Era minunat si dulce... Era, totusi, Brad Pitt!", a declarat actrita, adaugand ca tatal ei a fost "devastat" cand s-a despartit de Pitt, pe care pur si simplu il iubea, relateaza Gossip Cop.

Din punctul ei de vedere, despartirea a fost cauzata de nesincronizare. "Eram o copila", isi aminteste Paltrow, adaugand ca a inceput sa se maturizeze abia la 40 de ani.

"Nu poti sa iei astfel de decizii la 22 de ani (casatoria - n. red.)... Nu eram pregatita. Era prea bun pentru mine... Nu stiam ce fac", a mai spus actrita.

Despre relatia lor din prezent, Paltrow a spus: "Daca ne intalnim, suntem prietenosi".

Dupa Pitt, acum casatorit si cu sase copii, Paltrow a iesit cu Ben Affleck. Remarcand faptul ca, intr-adevar, s-a intalnit cu un "barbat perfect" din punct de vedere fizic dupa un alt "barbat perfect", actrita a explicat ca, la 20 de ani, a fi cu cineva care arata bine "te valideaza pe tine, intr-un fel".

In aceasta relatie, insa, nepregatit a fost Affleck. Acesta trecea printr-o perioada in care o prietena nu prea avea loc in viata sa, a explicat actrita. Parintii sai i-au apreciat umorul si inteligenta, insa nu au avut nimic de comentat cand cei doi s-au despartit.

Gwyneth Paltrow se confeseaza: Nu sunt genul, mai degraba as muri decat s-o fac

In ceea ce priveste relatia lor din prezent, "inca suntem prieteni".

Fostul sot, un "dulce"

Despre Chris Martin, cel de care si-a anuntat despartirea anul trecut, Paltrow a spus ca este un "dulce", neavand decat cuvinte de bine la adresa sa.

Intrebata indirect ce parere are despre Jennifer Lawrence, actrita care se intalneste in prezent cu Chris Martin, Paltrow a replicat: "Cine a spus ca nu sunt de acord cu Jennifer Lawrence (sa iasa cu Chris Martin - n. red.)? "

"Il respect ca pe tatal copiilor mei", a spus actrita despre Chris Martin. "Este decizia lui (cu cine se intalneste - n. red.)... Nu ar fi cu cineva care nu este minunant", a completat aceasta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#Gwyneth Paltrow Brad Pitt, #Gwyneth Paltrow Ben Affleck, #Gwyneth Paltrow barbati, #Gwyneth Paltrow iubiti, #Gwyneth Paltrow Chris Martin , #actori