Pariul inedit facut de Brad Pitt si George Clooney

Luni, 13 Februarie 2012, ora 10:48
4385 citiri
Pariul inedit facut de Brad Pitt si George Clooney
Foto: irishcentral.com

Actorii Brad Pitt si George Clooney au facut un pariu inedit, cu doua saptamani inaintea decernarii premiilor Oscar.

Buni prieteni, cele doua vedete au facut pariu pe seama celui care va castiga premiul Oscar pentru cel mai bun actor, in 2012, scrie celebdirtylaundry.com.

Astfel, daca Brad Pitt va castiga acest premiu, atunci George Clooney va trebui sa fie dadaca pentru cei sase copii ai cuplului Pitt - Jolie, timp de o noapte, pentru ca cei doi sa poata iesi in oras.

Starul din "Spitalul de urgenta" nu a precizat inca ce va cere in schimbul acestui serviciu. Totodata, actorul a subliniat ca tocmai viata agitata a familiei Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt l-a determinat sa nu vrea sa aiba copii.

"Daca vreau sa fiu inconjurat de copii si sa ma simt ca intr-o mare familie, pot oricand sa-i sun pe Brad si pe Angie si sa le cer sa stea cu mine, doar pentru a-mi reaminti de ce sunt atat de fericit fara copii", a afirmat vedeta din "The Descendants", in varsta de 50 de ani, referindu-se la cei sase copii ai celor doi actori.

In schimb, daca George Clooney isi va adjudeca ravnitul premiu al Academiei Americane de Film, Brad Pitt, 48 de ani, va fi nevoit sa lucreze timp de o zi pe yahtul acestuia, aflat pe lacul Como, din Italia.

Ambii actori sunt nominalizati la cate doua categorii, printre care si la premiul "Cel mai bun actor intr-un rol principal", la editia din acest an a Oscarurilor, care va avea loc pe 26 februarie.

Ceilalti candidati la acest premiu sunt Gary Oldman, Demian Bichir si Jean Dujardin.

George Clooney are deja un premiu Oscar si sase nominalizari si a castigat Globul de Aur, in acest an. Brad Pitt are in palmares patru nominalizari la Oscar.

Eveniment Quarterly Report

Decizie radicală luată de George Clooney, după 21 de ani
Decizie radicală luată de George Clooney, după 21 de ani
Actorul George Clooney a scos la vânzare vila de pe Lacul Como pe care o deţine de 21 de ani, relatează People. Vila Oleandra, deţinută de actorul în vârstă de 62 de ani, este în...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Brad Pitt, #George Clooney, #pariu Pitt Clooney, #Pitt Clooney premiile Oscar , #actori
Comentarii