Prieteni faimosi de la Hollywood (Galerie Foto)

Luni, 03 Ianuarie 2011, ora 18:30
4467 citiri
Prieteni faimosi de la Hollywood (Galerie Foto)

Rivalitatile in lumea celebritatilor sunt reale, insa uneori vedetele reusesc sa-si faca si prieteni in aceasta lume.

Salma Hayek si Penelope Cruz Un prim exemplu este cel al Salmei Hayek, prietena cu Penelope Cruz, cele doua prezentand mai multe show-uri impreuna. Actritele sunt prietene chiar de dinainte de a aparea in Bandidas.

Gwyneth Paltrow si Madonna Cele doua celebre mame au o legatura foarte stransa, chiar de familie, ele intalnindu-se adesea in afara evenimentelor publice. Nu doar ca si-au imprietenit si copiii, insa impart chiar un antrenor personal, care are grija ca cele doua sa ramana in forma.

Conform Parade, Paltrow crede chiar ca intre ea si Madonna exista o legatura karmica, pentru ca aceasta i-a stat alaturi in mai toate momentele importante, bune sau rele.

Brad Pitt si George Clooney Talentati, aplecati catre filantropie, sau pur si simplu minunati, intre cei doi actori nu exista o chimie aparte doar pe platourile de filmare, ci si in afara lor.

Eva Longoria si Mario Lopez Desi au negat, de-a lungul anilor, ca intre ei ar fi ceva mai mult decat o frumoasa prietenie, Lopez, cunoscut din Salvati de clopotel, a recunoscut recent ca si-ar fi dorit ca relatia lor sa nu se limiteze doar la atat.

Drew Barrymore si Cameron Diaz Starurile din Ingerii lui Charlie au in comun nu doar acelasi gen de roluri pe care le abordeaza, ci si o prietenie stransa. Dovada: petrec impreuna nu doar in cluburi, ci chiar vacantele.

Will Smith si Tom Cruise Cei doi prieteni admit ca sunt implicati in competitii care de care mai ciudate, ba incercand sa se depaseasca la semnarea autografelor, ba la timpul petrecut cu fanii pe covorul rosu.

Nicole Kidman si Naomi Watts Cele doua s-au intalnit la o auditie in Australia, de atunci nefacand decat sa se apropie si mai mult. Se vehiculeaza chiar ca atunci cand mariajul lui Nicole cu Tom Cruise s-a terminat, Naomi s-a mutat cu aceasta pentru a o ajuta sa treaca peste moment. Mai mult, se pare ca Nicole i-a intors favorul, cand Naomi s-a despartit de Heath Ledger.

Ben Affleck si Matt Damon Prietenia celor doi, originari din Boston, este de notorietate, ei mutandu-se impreuna in Los Angeles, intr-un mic apartament, pe cand incercau sa-si gaseasca un rost in lumea filmului. Nu doar ca au ramas prieteni, dar detin impreuna o companie de productie.

Victoria Beckham si Katie Holmes Cele doua doamne stilate au fost vazute, impreuna cu sotii lor nu mai putin celebri, la intalnire in patru in nenumarate randuri, in afara evenimentelor legate de moda.

Jennifer Aniston si Courtney Cox Prietene nu doar in serialul Friends, actritele isi petrec chiar vacantele impreuna (cum s-a intamplat cu Craciunul de anul trecut), iar Jen este chiar nasa fiicei lui Courtney, Coco.

O româncă a fost înșelată de ”Brad Pitt”. ”Îmi trimitea inimioare și sărutări, se juca cu sentimentele mele. Spunea că mă iubește” VIDEO
O româncă a fost înșelată de ”Brad Pitt”. ”Îmi trimitea inimioare și sărutări, se juca cu sentimentele mele. Spunea că mă iubește” VIDEO
O româncă stabilită de 12 ani în Spania a căzut victimă unei escrocherii cibernetice, după ce a fost contactată de o persoană care s-a dat drept Brad Pitt. Elena Cornea a povestit, pentru...
”Cel mai mare” concert al Madonnei poate fi văzut gratuit, pe o plajă legendară
”Cel mai mare” concert al Madonnei poate fi văzut gratuit, pe o plajă legendară
Madonna va susţine un mega-concert gratuit sâmbătă, 4 mai, pe legendara plajă Copacabana din Rio de Janeiro. Acesta va marca finalul turneului său, au anunţat cântăreaţa şi...
#poze actori, #prieteni Hollywood, #prietenii actori, #actori prieteni Hollywood, #Brad Pitt, #Salma Hayek, #Penelope Cruz, #cameron diaz, #Madonna, #Tom Cruise , #actori