Priscilla Presley implineste 70 de ani - O cariera care a iesit din umbra lui Elvis (Video)

Duminica, 24 Mai 2015, ora 14:50
11614 citiri
Priscilla Presley implineste 70 de ani - O cariera care a iesit din umbra lui Elvis (Video)
Foto: Priscilla Prestley/Facebook

Actrita Priscilla Presley s-a nascut la 24 mai 1945, in Brooklyn, New York. Tatal sau, pilotul de marina James Wagner, a murit intr-un accident de avion la numai cateva luni de la nasterea ei. Mama sa, de profesie fotomodel, s-a recasatorit in 1948, cu un ofiter de aviatie, Paul Beaulieu, din Quebec, Canada, care a adoptat-o

Priscilla si-a petrecut copilaria la Austin, Texas, unde a urmat Del Valley Junior High School.

Si-a terminat studiile universitare in 1963, iar in 1967 s-a casatorit cu Elvis Presley, pe care-l cunoscuse la Wiesbaden, in Germania, cand avea doar 15 ani. Mariajul lor a durat sase ani si impreuna au avut o fiica, Lisa Marie, potrivit imdb.com.

Dupa divort, s-a dedicat educarii si cresterii fiicei lor, Lisa-Marie; de asemenea, a inceput sa studieze actoria cu Milton Katselas, devenind studenta a scolii de arte Steven Peck Theatre School.

In august 1977, Elvis Presley a murit, iar Priscilla a ramas mostenitoarea unei averi imense, precum si a locuintei Graceland din Memphis. In anul 1982, a transformat aceasta locuinta in muzeu, atragand vizitatori din intreaga lume.

Ambitioasa si puternica, aparata de un nume inconfundabil, actrita nu a renuntat la cariera, acceptand numeroase roluri in seriale de televiziune la ABC si NBC. In acelasi timp a facut reclama la produse Wella (casa de produse cosmetice cu care semneaza contracte publicitare avantajoase). De asemenea, a filmat pentru celebrul serial "Dallas", in rolul Jennei Wade, pe care l-a interpretat timp de cinci ani (1983-1988).

In 1985 a publicat lucrarea biografica "Elvis and Me". In anii '90 a lansat propria linie de parfumuri, apoi pe cea de imbracaminte si produse cosmetice potrivit biography.com.

Cariera actoriceasca a Priscillei Presley a mai inclus roluri in pelicule precum "The Adventures of Ford Fairlane" (1990), "The Naked Gun 2: The Smell of Fear" (1991), "Tales from the Crypt" (1993), "Naked Gun 33 1/3: The Final Insult" (1994), "Melrose Place" (1996), "Touched by an Angel" (1997), "Breakfast with Einstein" (1998), "Hayley Wagner, Star" (1999), "Spin City" (1999).

In ciuda trecerii anilor, vedeta nu-si arata adevarata varsta avand o silueta de invidiat si debordand de energie, aparitiile ei la diverse evenimente fiind asteptate cu mare interes.

In 2014, si-a prezentat cartea intitulata "Shades of Elvis", cu fotografii in care apar vedete ca Johnny Depp, Cher, Ozzy Osbourne, Helen Mirren, Charlie Sheen, Celine Dion, Michael Buble, Tom Jones, Robert Plant, fiecare purtand ochelari de soare care i-au apartinut regelui rock&roll-ului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Priscilla Prestley aniversare, #Priscilla Prestley biografie, #Priscilla Prestley cariera , #actori