Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Relatii amoroase mai putin cunoscute ale celebritatilor (Galerie foto)

Duminica, 10 Iunie 2012, ora 12:23
6559 citiri
Relatii amoroase mai putin cunoscute ale celebritatilor (Galerie foto)
Foto: Huffington Post

Recent, actorul Christian Bale a recunoscut ca a avut candva o relatie cu actrita Drew Barrymore, proaspat casatorita pentru a treia oara, iar cei doi nu sunt singurele vedete de nivel mondial care au avut o legatura amoroasa despre care nu multi au stiut.

Huffington Post a scos in evidenta cateva relatii nu la fel de mediatizate precum cele dintre Angelina Jolie si Brad Pitt sau Beyonce si Jay-Z.

1. Ryan Gosling si Sandra Bullock

Cei doi actori au fost impreuna din 2002 pana in 2003. "Am avut doua dintre cele mai tari femei ale tuturor timpurilor. Nu am mai cunoscut pe nimeni care sa le intreaca", a declarat Gosling in 2011, referindu-se la Sandra si la Rachel McAdams, cu care a avut o relatie ulterior.

2. Andre Agassi si Brooke Shields

Jucatorul de tenis Andre Agassi a avut o relatie cu actrita Brooke Shields timp de sase ani inainte sa se casatoreasca cu ea, in 1999. Doi ani mai tarziu, insa, ei au divortat.

3. Lance Armstrong si Ashley Olsen

Relatia dintre Olivier Sarkozy, fratele vitreg al fostului presedinte francez Nicholas Sarkozy, si Mary-Kate Olsen, una dintre gemenele Olsen, cunoscute in special din serialul "Casa plina", a facut valva dupa ce a fost dezvaluita de curand. Cealalta sora, Ashley Olsen, a avut insa o relatie despre care s-a scris mai putin, cu ciclistul Lance Armstrong, in 2007.

4. George Clooney si Talia Balsam

Relatia dintre ravnitul burlac si actrita Talia Balsam nu doar ca nu este foarte cunoscuta, dar cei doi au fost si casatoriti fara sa stie prea multi oameni. "Am fost insurat, deci am dat o sansa casatoriei", a declarat Clooney in 2011. Cei doi s-au casatorit in 1989 si au divortat in 1993.

5. Conan O'Brien si Lisa Kudrow

Atunci cand cei doi au avut o legatura sentimentala, el era prins in proiectul "Saturday Night Live", iar ea comedianta in Los Angeles. "El era foarte inteligent si amuzant si credea ca eu sunt amuzanta, dar am descoperit ca ne intelegem mai bine ca amici", a declarat Lisa despre scurta ei relatie cu Conan.

6. Sarah Jessica Parker si Robert Downey Jr.

Cei doi actori au avut o relatie destul de lunga, din 1984 pana in 1991, dar, potrivit afirmatiilor lui, nu era un barbat potrivit pentru ea. "Imi placea sa consum alcool si am avut o problema cu drogurile, iar aceste lucruri nu s-au potrivit cu Sarah Jessica, fiind departate de felul ei de a fi", a spus Downey Jr.

7. Drew Barrymore si David Arquette

Actorul David Arquette a avut o legatura cu actrita Drew Barrymore in 1991, aceasta relatie fiind mai putin mediatizata fata de legatura lui cu actrita Courtney Cox. In 1999, Drew si David au jucat impreuna in "Never Been Kissed".

8. Alanis Morissette si Ryan Reynolds

Intre 2002 si 2007, Ryan Reynolds a avut o relatie cu Alanis Morissette, in timpul careia au mers pana la logodna. Mai tarziu, cantareata a spus ca albumul "Flavors of Entanglement" este despre despartirea lor.

9. Moby si Natalie Portman

Potrivit muzicianului Moby, intre el si actrita Natalie Portman a existat o legatura amoroasa, care a starnit chiar furie printre unele persoane.

10. Jack Nicholson si Lara Flynn Boyle

Cei doi actori au avut o relatie intre 1999 si 2006, presarata cu despartiri si impacari.

11. Owen Wilson si Sheryl Crow

Actorul Owen Wilson si cantareata Sheryl Crow s-au despartit in 2002, iar in acelasi an ea a declarat despre el: "Il iubesc pe Owen. Este foarte talentat si o persoana extraordinara".

12. Cameron Diaz si Matt Dillon

Actorii Cameron Diaz si Matt Dillon, care au jucat in comedia "There's Something About Mary", au avut o relatie de dragoste care a durat trei ani. Cei doi s-au despartit in 1998.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#relatii vedete putin cunoscute, #aventuri vedete, #relatii vedete, #relatii dragoste celebritati, #cupluri celebritati , #actori