Divorturi celebre ale anului 2010 (Galerie foto)

Sambata, 11 Decembrie 2010, ora 17:19
3394 citiri
Divorturi celebre ale anului 2010 (Galerie foto)
Foto: Xinhua

Divorturile celebre s-au transformat intotdeauna in titluri de prima pagina, la fel ca si nuntile de lux ale protagonistilor.

Casatoriile solide se bazeaza de obicei pe afectiune, in timp ce o casatorie "flash" duce adesea, la final, la tot felul de acuze si controverse, din cauza lipsei de intelegere a celor doi, transmite agentia Xinhua.

Divortul apare atunci cand relatia dintre cei doi parteneri nu mai functioneaza, din cauza tradarii, din cauza banilor sau a libertatilor cerute de unul sau de celalalt.

Va prezentam, in continuare, cele mai celebre divorturi ale acestui an:

Kate Winslet si Sam Mendes

La scurt timp dupa castigarea celei mai inalte distinctii din industria filmului, relatiile unor cupluri celebre se destrama, fenomen cunoscut in lumea Hollywood-ului drept "blestemul Oscar."

Proaspat premiati cu Oscar, Kate Winslet si regizorul Sam Mendes, au anuntat in martie ca s-au despartit, dupa mai putin de sapte ani de la casatorie.

Kate Winslet, 34 de ani, a castigat un Oscar pentru cea mai buna actrita in 2008, in filmul cu tema Holocaustului, "The Reader", ea fiind deja la al doilea mariaj.

A divortat de primul ei sot, Jim Threapleton, in 2001, dupa numai trei ani de casatorie.

Sandra Bullock si Jesse James

Sandra Bullock si Jesse James au finalizat divortul lor in luna iunie, punand astfel capat unui mariaj de cinci ani.

Principalul motiv al divortului a fost infidelitatea sotului, Jesse James, care a inselat-o de mai multe ori pe Sandra.

Christina Aguilera si Jordan Bratman

Casatorita in 2005 cu Jordan Bratman, Christina Aguilera a intentat divort datorita unor "diferente ireconciliabile".

Aguilera a declarat, pe 12 octombrie 2010, ca ea si sotul ei, Jordan Bratman, s-au separat dupa aproape cinci ani de casatorie.

Diva a mai declarat ca: "desi m-am despartit de Jordan, angajamentul nostru fata de Max, fiul nostru, ramane si este mai puternic ca niciodata".

Morgan Freeman si Myrna Colley-Le

Pe 15 septembrie 2010, mariajul dintre Morgan Freeman si Myrna Colley-Lee s-a incheiat oficial, dupa 26 de ani de casatorie.

Casatoriti in iunie 1984, acestia au doi copii impreuna, ei fiind separati inca din decembrie 2007, desi vestea a fost facuta publica doar in august 2008.

Courteney Cox si David Arquette

Courteney Cox si sotul ei, actorul David Arquette, au convenit la un "proces de separare", dar raman casatoriti in continuare.

Perechea a declarat pe 11 octombrie 2010: "ramanem cei mai buni prieteni si parinti responsabili pentru fiica noastra si ne iubim inca profund".

Cei doi s-au casatorit in 1999 si au o fiica, Coco Riley Arquette, nascuta in 2004.

Rachel Weisz si Darren Aronofsky

Actrita britanica Rachel Weisz si regizorul Darren Aronofsky s-au despartit dupa noua ani de casnicie. Anuntul oficial a fost facut pe data de 9 noiembrie 2010.

Rachel Weisz, in varsta de 40 de ani, a castigat un premiu Oscar pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, pentru filmul din "The Constant Gardener" (2005).

Actrita are un fiu de patru ani cu Aronofsky, regizorul filmului "The Wrestler".

Eva Longoria si Tony Parker

Eva Longoria a inaintat actele de divort pe 17 noiembrie 2010, punand astfel capat unui mariaj de numai trei ani cu baschetbalistul Tony Parker, dupa ce a descoperit ca acesta a inselat-o.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#divorturi celebre 2010, #divort actori 2010, #divort vedete 2010 , #actori