Scandalul continua: O a treia persoana sustine ca a fost agresata de Travolta

Vineri, 11 Mai 2012, ora 12:26
2829 citiri
Scandalul continua: O a treia persoana sustine ca a fost agresata de Travolta

John Travolta se afla in centrul unui imens scandal, in ultimele zile doi maseuri povestind ca au fost agresati de actor, acestia cerandu-i chiar despagubiri in justitie. De parca nu era de ajuns, o a treia persoana, tot un barbat, declara presei ca a fost acostata de actor, pe vasul de croaziera unde lucra in 2009.

Fabian Zanzi (foto), singurul dintre cei trei caruia nu i-a fost teama sa-si faca publica identitatea, sustine ca actorul i-ar fi propus sa aiba relatii intime in schimbul sumei de 12.000 de dolari, relateaza Daily Mail. Intamplarea a avut loc in 2009, pe vasul de croaziera Royal Caribbean, unde Fabian, originar din Chile, se ocupa de pasagerii VIP.

Acesta povesteste ca in momentul in care s-a apropiat de el, actorul purta o haina alba, sub care, insa, era complet gol. "M-a imbratisat si mi-a cerut sa-i fac un masaj", a declarat el pentru ABC.es.

Barbatul a depus si el plangere, sustinand ca Travolta l-a agresat sexual.

La inceputul acestei saptamani, un maseur l-a dat in judecata pe Travolta, sustinand ca actorul l-a hartuit sexual, dupa ce batusera palma pentru un masaj, pentru care vedeta platise 200 de dolari. La fata locului insa, intr-un hotel din Beverly Hills, Travolta i-ar fi facut avansuri sexuale, chiar autosatisfacandu-se in fata masorului. Drept urmare, acesta s-a simtit indreptatit sa ceara despagubiri de 2 milioane de dolari.

Scandal sexual: John Travolta, acuzat ca ar fi incercat sa faca sex cu un maseur

La numai o zi distanta, un alt maseur a depus plangere, acuzatiile fiind similare. Si acest incident a avut loc tot in luna ianuarie, in data de 28, maseurul implicat fiind amenintat sa nu spuna un cuvant despre avansurile suportate intr-un hotel din Atlanta.

Dovada ca John Travolta nu l-a agresat sexual pe maseur

Avocatul actorului a negat ca acesta ar fi fost implicat in vreuna dintre aceste situatii, aparand in presa chiar si dovezi in acest sens, respectiv o fotografie care sugereaza ca Travolta era in alt oras (New York) in ziua in care ar fi fost la hotelul din Beverly Hills. A fost inmanata presei o nota de la restaurantul in care starul din Pulp Fiction ar fi mancat in ziua in care primul maseur sustine ca a fost agresat, 16 ianuarie 2012.

Avocatul care reprezinta maseurii sustine ca ar mai fi inca multi barbati care au trecut prin situatii similare, fiind agresati sexual de actor, multi chiar luand legatura cu el.

Daca avocatul actorului a negat implicarea acestuia in primele doua scandaluri, inca nu a comentat legat de al treilea.

John Travolta are impreuna cu sotia lui, Kelly Preston, doi copii, Ella Blue, in varsta de 11 ani, si Benjamin, de aproape 2 ani. Cei doi au pierdut un fiu in 2009, pe Jett, cand acesta avea varsta de 17 ani.

Homosexual sau nu?

Zvonurile cu privire la sexualitatea actorului de 58 de ani nu sunt insa noi. In 1990, The National Enquirer publica un articol in care se descria aventura dintre Travolta si un star porno gay, Paul Barresi, povestita chiar de acesta din urma dupa ce publicatia ii oferise 100.000, relateaza The Daily Beast. Cei doi ar fi avut o relatie incepand din 1982, care ar fi durat 2 ani. Cateva luni mai tarziu, acesta a retras afirmatiile, sub preiunea avocatilor lui Travolta.

La inceputul anilor '90, Travolta, deja casatorit cu iubita lui Charlie Sheen si proaspat tatic, avea interdictie intr-un club faimos si un lant hotelier celebru si el, ducandu-i-se vorba ca intra peste barbati la dus.

In 2006, tot National Enquirer a publicat o fotografie in care Travolta imbratisa si saruta un barbat pe gura, ambii coborand dintr-o ambarcatiune privata. S-a dovedit ca acesta era Jeff Kathrein, bona in casa familiei, de altfel cel care a gasit trupul fara viata a lui Jett, fiul lui Travolta.

Alte acuzatii i se aduc actorului prin prisma unei carti lansate anul acesta, in februarie, You'll Never Spa in This Town Again. Autorul sustine ca a fost martor la mai multe scene de sex dintre actor si diversi barbati, inca din 1995, el frecventand acelasi spa din Los Angeles.

In plus, potrivit lui, preferintele lui Travolta se indreapta catre barbatii din Estul Mijlociu. Mai mult, se pare ca acesta merge la spa-uri, unde-si intalneste partenerii, de mai multe ori pe saptamana.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#John Travolta scandal sexual, #John Travalta alte acuzatii, #Travolta agresiune sexuala, #Travolta homosexual, #Travolta gay , #actori