Ziare.com

Secretul lui Robert De Niro - de ce a fost atat de credibil in Taxi Driver (Foto)

de Anca Serghescu
Joi, 12 Iunie 2014, ora 19:17

   

Secretul lui Robert De Niro - de ce a fost atat de credibil in Taxi Driver (Foto)
Unul dintre rolurile emblematice ale actorului Robert De Niro este cel din "Taxi Driver", cel in care da viata unui veteran al razboiului din Vietnam, care lucreaza ca sofer de taxi in New York, noaptea, el suferind de insomnie. Pentru acest rol, a fost nominalizat la Oscar. Dar cum de a fost atat de convingator?

Conform Business Insider, in timp ce se pregatea pentru rol, De Niro a obtinut licenta de taximetrist, muncind, timp de o luna, ca sofer, 12 ore pe zi. Acesta ajunsese sa ia pasageri chiar si in pauzele dintre filmari.

Recent, compania la care a lucrat a postat pe Internet o fotografie cu licenta de sofer a actorului, care in acea vreme avea 32 de ani. In poza se poate vedea ca aceasta expira la 31 mai 1976.Nu a fost singura data cand De Niro a repetat pentru un rol si in afara platoului de filmare. Pentru "Raging Bull", din anii '80, De Niro si Joe Pesci, colegi de platou, s-au antrenat impreuna destule ore. De Niro chiar a luat mult in greutate pentru acest rol, pentru a intra mai bine in pielea personajului, ajungand sa aiba probleme cu respiratia din aceasta cauza.

Robert de Niro, tata pentru a sasea oara

Pentru "Cape Fear", actorul s-a transformat complet, mergand cu regularitate la sala, facandu-si tatuaje si chiar ciobindu-si dintii.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3543 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor