Sharon Stone se apuca de compus muzica

Marti, 30 Mai 2017, ora 16:32
3720 citiri
Sharon Stone se apuca de compus muzica
Foto:Twitter/Sharon Stone

Celebra actrita de la Hollywood, Sharon Stone, in varsta de 59 de ani, va compune cantece, a dezvaluit prietenul sau Theo Hutchcraft, solistul trupei Hurts, alaturi de care a participat la repetitii secrete in studio.

Cei doi s-au cunoscut si s-au imprietenit la o petrecere, conform contactmusic.com.

"Am cunoscut-o la o petrecere. Stateam unul langa celalalt la un restaurant din Los Angeles si am facut cunostinta, iar apoi am petrecut intreaga seara discutand", a dezvaluit Theo.

"Am vorbit despre muzica tot timpul, muzica fiind unul din interesale sale si mi-a spus: 'Scriu versuri'. Asa ca atunci cand am revenit in studio m-am asezat la pian si i-am cantat niste melodii", a mai adaugat el.

Theo a dezvaluit ca influenta lui Stone asupra unor cercuri importante de la Hollywood l-a ajutat sa obtina primul sau rol de film.

Cantaretul a declarat pentru ziarul The Sun: "Ma aflam la ea acasa si compuneam muzica si mi-a dezvaluit ca lucreaza la un film. Apoi a venit regizorul filmului si m-a intrebat: 'Nu vrei sa joci in acest film?' Interpretez rolul amantului sau in film. Totul s-a intamplat rapid. Filmul se numeste 'A Little Something For Your Birthday'".

Theo a mai povestit ca primul sau rol i-a dat ocazia de a petrece o zi in pat alaturi de Sharon.

"Este o femeie uluitoare, depaseste cu mult imaginatia. Pur si simplu o legenda", a spus solistul trupei Hurts.

La inceputul lunii, Sharon Stone a spus ca nu mai este in cautarea iubirii. Actrita casatorita de doua ori a declarat ca a fi in cautarea iubirii nu inseamna si gasirea ei, explicand ca prefera sa lase lucrurile sa se intample in mod natural: "Nu cred ca a cauta iubirea inseamna a o si gasi. Cred ca exista un fel similar al felului in care iubirea intra in viata oamenilor. Cu siguranta exista ceva magic in asta".

Sharon Stone este actrita si producatoare de film. Ea s-a remarcat in filmul "Total Recall" (1990), in care a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, si a devenit celebra pe plan international dupa rolul din "Instinct primar", in 1992.

Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai buna actrita intr-un serial de televiziune-drama, in 2004, datorita rolului sau de invitat special in serialul "The Practice", dar si un Glob de Aur, in 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus si o nominalizare la Oscar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Sharon Stone muzica, #Sharon Stone muzica Theo Hutchcraft , #actori