Sunt celebri, bogati, dar numele lor iti fac pofta de mancare (Galerie foto)

Joi, 13 August 2015, ora 07:49
8842 citiri
Sunt celebri, bogati, dar numele lor iti fac pofta de mancare (Galerie foto)
Foto: Twitter/Heather Graham

Destinul unor persoane poate fi foarte mult influentat de nume. Nu stim daca vedetele urmatoare au avut de castigat sau de pierdut pentru ca au nume de alimente, dar cert este ca au reusit sa isi implineasca dorinta de a ajunge celebre.

Actorul si producatorul Kevin Bacon (Sunca) a aparut in numeroase filme, printre care "Friday the 13th", "Diner", "Footloose", "Flatliners", "Tremors", "Wild Things", "JFK", "A Few Good Men", "The River Wild"," Murder in the First", "Apollo 13", "Stir of Echoes", "Hollow Man", "Trapped", "Mystic River" sau "The Woodsman". Actorul are 57 de ani si doi copii, Sosie Bacon si Travis Bacon.

Foto: Facebook/Kevin Bacon

Primele joburi ale actorilor (Galerie foto)

Fiona Apple este o artista apreciata si are destule performante pana la varta de 38 de ani. Cand ii citesti numele te poti gandi la un mar delicios abia cules din copac.

Foto: Facebook/Fiona Aplle

Aveti pofta de zmeura sau mure? Dar de un film cu frumoasa Halle Berry? Actrita, in varsta de 49 de ani, a devenit celebra datorita unor productii precum "Knots Landing", "Living Dolls", "Solomon & Sheba", "The Rich Man's Wife", "Why Do Fools Fall in Love" sau "Monster's Ball". Halle Berry are doi copii, Nahla Ariela Aubry si Maceo Robert Martinez.

Foto: captura Youtube/The Ellen Show

Numele adevarate ale vedetelor de la Hollywood (Galerie foto)

Heather Graham, al carei nume te poate duce cu gandul la un sandvis cu graham, a aparut in productii precum "Californication", "Flowers in the Attic", "Goodbye to All That", "Judy Moody and the Not Bummer Summer" sau "Father of Invention". De asemenea, ea a fost si model.

Foto: Twitter/Heather Graham

Modelul si actrita Saffron Burrows are nume de aliment folosit pentru mancarea mediteraneana, spaniola, turceasca, indiana sau asiatica, si anume sofranul. Delicios, nu?

Foto: Facebook/ Saffron Burrows

Sugar (Zahar) Ray Leonard, boxer profesionist si actor ocazional, are un nume delicios, am putea spune. Ajuns, la 59 de ani, acesta are patru copii: Jarrel Leonard, Camille Leonard, Daniel Ray Leonard si Ray Charles Leonard Jr.

Foto: Facebook/Sugar Ray Leonard

Dive pe platoul de filmare - Cei mai dificili actori (Galerie foto)

Jucatorul de baseball profesionist Darryl Strawberry era un dur pe teren, in ciuda numelui care ne duce cu gandul la capsunele delicioase din curtea bunicii.

Foto: Hepta.ro

Frumusica Adrianne Curry are doar 33 de ani, dar deja a lucrat la cateva productii importante, pe langa cariera de model. Ea a fost prima castigatoare a emisiunii America's Next Top Model.

Foto: Facebook/Adrianne Curry

Politician, diplomat si om de afaceri, Condoleezza Rice poarta cu mandrie numele care ne duce cu gandul la unul dintre cele mai consumate alimente din China, orezul.

Foto: Facebook/ Condoleezza Rice

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#actori nume alimente, #actori nume comice, #nume actori , #actori