Sylvester Stallone, declaratia unui tata distrus de durere

Marti, 17 Iulie 2012, ora 09:22
6079 citiri
Sylvester Stallone, declaratia unui tata distrus de durere

Dupa moartea lui Sage Stallone, descoperit fara viata pe 13 iulie 2012, in apartamentul sau din Los Angeles, actorul Sylvester Stallone a rugat presa si publicul sa fie respectate amintirea fiului sau si durerea familiei.

Acesta a trimis site-ului american Tmz o fotografie alb-negru, datand din anul 1991, insosita de o declaratie: "Cand un parinte isi pierde copilul, nu exista durere mai mare decat aceasta. Implor oamenii sa respecte memoria fiului meu talentat si sa resimta compasiune pentru mama sa Sasha".

"Aceasta disparitie ne va face sa agonizam pana la sfarsitul zilelor noastre. Sage a fost primul nostru copil si centrul universului nostru. Va rog cu umilinta ca memoria fiului nostru sa fie lasata in pace", scrie Sylvester Stallone.

In timp ce tatal face apel la evitarea speculatiilor asupra mortii, declaratiile tinerilor din anturajul lui Sage sunt in continuare contradictorii. David Finster, un prieten, a mentionat ca nu i s-a parut nimic ciudat in faptul ca Sage Stallone se izolase in ultimul timp: "Oamenii creativi, iar Sage erau unul dintre cei mai talentati si originali din cati am cunoscut, se retrag adesea pentru a se putea concentra total la ceea ce lucreaza".

Alt prieten, care nu a dorit sa i se publice numele, a marturisit insa ca "ceva ciudat se intampla cu Sage in ultimele luni. Ma intreb daca anxietatea generala de care suferea nu l-a facut sa comita o eroare si sa piarda controlul asupra medicamentelor care ii fusesera recomandate".

Ancheta isi continua cursul. Cu toate ca principala cauza avuta in vedere se mentine a fi o supradoza accidentala de medicamente, cazul tanarului este investigat si de o echipa de detectivi de la omucideri. Se asteapta si rezultatul probelor toxicologice, iar autoritatile au comunicat ca o cauza certa a mortii va fi data in aproximativ patru saptamani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Sylvester Stallone durere moarte fiu, #Sylvester Stallone declaratie disparitie Sage Stallone, #ancheta moarte Sage Stallone , #actori