Sylvester Stallone, inca o problema in familie

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 10:08
4222 citiri
Sylvester Stallone, inca o problema in familie

Sylvester Stallone a trecut prin momente cumplite in vara acestui an: in iulie a decedat fiul sau, Sage, in varsta de 36 de ani, iar sase saptamani mai tarziu a murit si sora sa vitrega, Toni-Ann Filiti, 48 de ani. Acum, actorul este ingrijorat pentru fiica sa, Sophia, care urmeaza sa fie operata pe cord deschis pe 17 decembrie.

Nu este prima oara cand Sophia, cea mai mare dintre cele trei fiice pe care le are cu actuala sa sotie, Jennifer Flavin, este operata. Nascandu-se cu un defect al inimii, medicii au supus-o unei interventii riscante cand aceasta avea doar doua luni, potrivit 7sur7.be.

Sophia stie ca este nevoie de o noua operatie, pentru ca problema s-a accentuat odata cu cresterea si este necesar ca defectul respectiv sa fie recorectat: "Voi fi operata pe 17 decembrie. Daca totul va fi bine, voi ramane cinci pana la zece zile in spital, apoi ma voi reface in vacanta de Craciun. Nu-mi este teama, pentru ca mama mi-a explicat tot ce se va intampla", a explicat adolescenta pentru Paris Match, revista care l-a convins pe actorul Sylvester Stallone sa deschida portile proprietatii din Beverly Hills pentru reporterii sai.

Tot Sophia este cea care explica si de ce operatia a fost amanata: pentru ca familia sa-si revina dupa moartea fratelui sau vitreg, Sage. Acum, ea incearca sa-si incurajeze parintii: "Nu te nelinisti mama. Iti promit ca totul va fi bine".

Referitor la problemele din viata lui Sylvester Stallone, in discutia cu reporterii de la Paris Math, Jennifer Flavin a declarat ca actorului ii este foarte greu: "Este un an teribil, teribil pentru el".

Tot sotia sa este cea care a marturisit ca actorul este foarte atasat de fiica sa cea mare si ca a suferit enorm din cauza problemelor de sanatate ale acesteia.

Tata a cinci copii, doi baieti din casnicia cu Sasha Czack si trei fete cu actuala sotie, Jennifer Flavin, Sylvester Stallone a fost greu incercat ca parinte. Al doilea baiat al sau are autism, iar fiica cea mare s-a nascut cu probleme la inima. Anul acesta, primul sau nascut, Sage Stallone, a decedat din cauza unei ateroscleroze coronariene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Sylvester Stallone probleme familie, #Sylvester Stallone fiica operatie cord, #Sylvester Stallone probleme copii , #actori