Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Top Forbes: Cel mai bine platite actrite

Marti, 30 Iulie 2013, ora 10:25
1819 citiri
Top Forbes: Cel mai bine platite actrite

Desi au trecut trei ani de cand a jucat in ultimul film, The Tourist, cu Johnny Depp, Angelina Jolie este cel mai bine platita actrita de la Hollywood, ea incasand, in perioada iunie 2012 - iunie 2013, conform Forbes, 33 de milioane de dolari.

Cu siguranta actrita se va afla in clasamentul Forbes si la anul, din moment ce a cerut 15 milioane pentru a fi parte din proiectul Maleficent, un film Disney ce va intra in cinematografe vara viitoare. Spre deosebire de anul trecut, venitul lui Jolie este in crestere cu 13 milioane de dolari. Totusi, se afla departe de cel mai bine paltit actor de sex masculin de la Hollywood, Robert Downey Jr, care a castigat, in aceeasi perioada de timp, 75 de milioane de dolari.

Pe locul doi in clasamentul Forbes al celor mai bine platite actrite se afla detinatoarea de Oscar Jennifer Lawrence, care a incasat in aceeasi perioada de timp cu 9 milioane de dolari mai putin.

Nu doar ca a luat Oscarul pentru Silver Linings Playbook, insa a ajutat primul film al francizei Hunger Games sa castige 690 de milioane de dolari, desi productia a avut un buget de 80 de milioane. De mentionat e faptul ca Lawrnce a fost platita cu mai putin de un milion de dolari pentru a aparea in film. Lawrence va putea fi vazuta in Catching Fire, care va fi lansat in noimebrie.

Pe locul trei se afla Kristen Stewart, care anul trecut conducea clasamentul. De la 34,5 milioane de dolari pe an, aceasta a ajuns la 22 de milioane, iar anul viitor e posibil sa nu se mai afle in Top 10, din moment ce franciza Twilight e finalizata. Pentru moment, actrita pare fericita sa se implice in proiecte de mai mica anvergura, cum ar fi On the Road, film bazat pe cartea lui Jack Kerouac.

In clasamentul Forbes urmeaza, in ordine, Jennifer Aniston, cu 20 de milioane de dolari. Multumita serialului Friends, actrita nici nu prea are nevoie sa munceasca la modul serios. Apare in comedii cu buget mic mai mult pentru propriul amuzament decat pentru profit.

Urmatorul film in care o vom vedea este We're the Millers. Productia, cu un buget de 30 de milioane de dolari, are in prim plan o falsa familie care vrea sa transporte o mare cantitate de marijuana din Mexic pana in SUA.

Emma Stone e pe locul cinci, cu 16 milioane de dolari, urmata de Charlize Theron, cu 15 milioane de dolari, Sandra Bullock (14 milioane), Natalie Portman (14 milioane), Mila Kunis (11 milioane) si Julia Roberts, cu aceeasi suma.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Angelina Jolie Forbes salariu, #actrite Hollywood venituri, #top Forbes actrite salariu , #actori